Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bungo Stray Dogs. Dazai? Nem...

Bungo Stray Dogs. Dazai? Nem értem?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a BDG c. Animet és a Dazai miért öngyilkos mániás? Miért akar öngyilkos lenni? Nem szeretném tovább nézni mert nem annyira tetszik csak tudni szeretném.

2022. jan. 8. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dazai-t a valódi Dazai Osamu-ról (szerző) mintázták, akinek szintén voltak öngyilkos hajlamai. Ennek nyilván van köze a karakter folyamatos öngyilkos kísérleteihez, viszont az sem kizárt, hogy Dazai-nak személyes okai is vannak rá. Sajnos nem olvastam a mangát, szóval biztosra nem tudom.
2022. jan. 8. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Nézd tovább, majd egyszer megtudod
2022. jan. 8. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

amúgy jó anime... mindegyik szereplőt japán költőkről mintáztak és a képességeik 1-1 műhöz kapcsolódnak sőt a nevük is ugyan az

na meg gondolom pár jelleg át lett emelve...

amúgy a költök eléggé kicsapongóak voltak! még magyarban is nem egy volt nemi beteg illetve opium függő

volt amelyik egész életében hotelekben szállt meg...

2022. jan. 9. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha jól tudom a múltjához van köze

(Spoiler) Dazait ugye Mori nevelte fel a port maffiában és a szeme láttára gyilkolta meg az előző főnököt, ekkor Dazai csak 15 éves volt és ő is egy csomó embert(138) megölt. Viszont azt hogy a maffia elött milyen volt az élete mi sem tudjuk, pedíg kíváncsi lennék rá hogy hogyan került végül ilyen emberek közé.

Amúgy szerintem érdemes folytatnod nekem se volta az elején olyan érdekes de aztán nagyon megszerettem,(Spoiler) főleg Dazai és Fyodor rivalizálását konkrétan kifejlesztettek maguknak egy saját nyelvet és úgy komunikálnak, mondjuk ez nem meglepő mivel ők ketten a sorozat legokosabbjai.

Egy kicsit túl sokat mondtam bocsi de nagyon ritkán tudok erről a sorozatról magyar emberrel beszélni.😅

2022. jan. 10. 01:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Vaaaah 4-es kosziiii, már folytatni akarom. Tuti megnézem holnap.
2022. jan. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!