Melyik a legjobb fantasy anime, amit eddig láttál?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 22:32
3/21 anonim válasza:
Hát nálam ez változó. Minnél többet nézek meg, annál többet találok legjobbnak. Most, ami listavezető az a Sword Art Online. Bár még kb olyan 25 animét néztem egész életemben, de mostanában nagyon ráfüggtem és folyton falom őket. Kíváncsi vagyok mikor fog változni a listám.
4/21 anonim válasza:
Sorozatok közül a Mushishi, de nagyon tetszett még a Seirei no moribito és a Juuni kokuki is.
Filmek közül a Chihiro szellemországban.
5/21 anonim válasza:
Juuni kokuki volt az egyik legjobb.
6/21 anonim válasza:
Juuni kokuki - Ahogy halad a sztori és a világépítés csak ámulni tudtam. Elég egyedivé válik.
Seirei no moribito
Berserk
7/21 anonim válasza:
3-as lol! 😅😂 majd rá fogsz jönni mennyire el rontottak a sao-t… :/
Egyik legjobb fantasy?
One piece
Bleach
Naruto
Fma
Berserk
Stb animék amik kiállták az idő próbáját
9/21 anonim válasza:
Nekem a Fate sorozat évadai (Stay night, unlimited blade works, Heaven's feel és a Fate/zero)
10/21 anonim válasza:
Black Clover
Jujutsu Kaisen
Most így ezeket sorolnám fel de van még jó pár ami említésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!