1/14 anonim válasza:
Semmivel. Tanulok vizsgákra pedig a Musokhu tensei-t már egy jó ideje meg akarom nézni🥲🥲🥲
2/14 anonim válasza:
Gamers-ből van még egy kicsi hátra, aztán ezek közül vegyesen, van aminél a felénél járok, de a többségét csak most kezdtem el
Kaichou wa Maid-sama
Tsurezure Children
Shirobako
Joukamachi no Dandelion
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
Isekai wa Smartphone to Tomo ni
Mawaru Penguin Drum
3/14 anonim válasza:
Cagliostro vára, (SAO) Sword Art Online
5/14 anonim válasza:
Visual Prisont befejezem és elkezdem a Gintamat. Asszem.
7/14 anonim válasza:
Arra gondoltam vagy nézem tovább a one piece-t vagy elkezdem a black clover-t ^^
8/14 anonim válasza:
Saiunkoku monogatarit akartam nézni, de februárig semmi nem lesz belőle a vizsgák miatt :')
9/14 anonim válasza:
Aaa Owari no Seraaaaaph
Mikayuu🥰🥰 bocsanat xd fangorcs, előfordul
10/14 anonim válasza:
Bár tanulni kéne, de azért tervezem befejezni a sousei no onmyouji. Január 4.-én kezdtem és már csak 11 rész van vissza az 50-ből. Valahogy még mindig nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, mindenesetre szórakozást és leköt. Utána a Tokyo ghoult akarom elkezdeni.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!