Honnan érdemes/biztonságos cosplayt rendelni?
Figyelt kérdés
Nézegettem amazonon, lightintheboxon és miccostumesen, de valahogy egyik se tűnik megbízhatónak
:(
2022. jan. 3. 20:31
1/3 anonim válasza:
Amazon megbizható!:) Csak vigyázz a méretekkel, én még Aliexpresst ajánlanám:D
2/3 anonim válasza:
aliexpress de nagyon alaposan nézd meg az értékeléseket, sok esetben silány minőségű ruhákat küldenek.
ezcosplay.com hellocosplay.com drágább árkategória viszont jobb minőségűek a ruhák is.
Ha van lehetőséged és nem egy bonyolult darab akkor szabóhoz is fordulhatsz, én csináltattam így két ruhát és gyönyörűek lettek, fele annyiból kijöttem mint ha aliról rendeltem volna és minden pontosan úgy készült el ahogy én akartam.
Sok sikert! :)
3/3 anonim válasza:
#2 amiket csináltattál Szabóval azok karakter cosplayek voltak? Ha igen akkor kinek a ruhája?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!