Bleach rajongók! Most, hogy végre kijött a hivatalos előzetes az anime befejezéséhez, mennyire várjátok az idei folytatást?
Figyelt kérdés
Bár elolvastam a mangát, de az előzetes megint visszahozta a nosztalgiát és a Bleach hangulatot, mert úgy tűnt, hogy már soha nem dolgozza fel egy stúdió sem az utolsó arcot. A japán szinkronhangok szerencsére ugyanazok lesznek, remélem az animáció legalább olyan jó lesz, mint az utolsó 2 évadnál.2022. jan. 3. 19:01
2/7 anonim válasza:
remélhetőleg lesz sok finomítás mert valszeg tudod hogy mennyire pocsék lett a manga! :"DDD
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig sem változtattak nagyon a mangán, most sem fognak szerintem. Aláírom, hogy itt is az önismétlés megy a történetben, főleg azzal, hogy Ichigo megint továbbfejlődik. A shounen műfaj legtöbbször nem mély, de azért van pár váratlan fordulat ebben a végső arcban is. A Bleach nyilván nem egy FMAB szint, de sokkal jobban tetszik, mint jó pár másik riválisa.
2022. jan. 4. 07:22
4/7 anonim válasza:
Én azért számítok finomítására mert a manga olvasok elég nagy kritikával fogadták valamint kubo betegen írta és kényszerítve is volt
6/7 anonim válasza:
Az Attack on Titan folytatása után ezt várom a legjobban.
7/7 anonim válasza:
Imádom ovis korom óta nézem, eléggé szomorú voltam, mert azt hittem nem lesz folytatása, amikor megtudtam hogy lesz nagyon örültem neki és már nagyon várom hogy nézni tudjam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!