Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Létezik olyan hárem anime,...

Létezik olyan hárem anime, ami kap normális lezárást? Többi lent.

Figyelt kérdés

Na szóval, sok hárem animét láttam már, de azok, amikben a szerelem a fő szál rendre csalódok. Ott volt pl a Hight school DxD, vagy a Dakara Boku wa, h ga dekinai, amik ugye nem csak a szerelemről szóltak. Na, azokkal elégedett voltam, mivel az alap sztori kapott lezárást annak ellenére, hogy a csajok közül nem igen lett választva. Na jó, a Hight school DxD-ben még egész tűrhető lezárást kapott a romantikus szál is.

Na, de azok a hárem animék, amik a valós életben játszódnak és szinte az egész a szerelemre épít, sose kapnak rendes lezárást. Lényegében a szereplők ugyanúgy élik tovább az életüket, mint az elején. A srác nem választ és folytatódik a gruppen.

A kérdésem tehát az lenne, hogy ismertek e olyan hárem animét, ahol a főszereplő srác választ végül és csak egy csajjal marad együtt, a többit pedig offolja? A válaszaitokat előre is köszönöm!

2021. dec. 30. 01:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szvsz. az igazi hárem lezárása nem is lehet más, minthogy megmarad a hárem. A legtöbb hárem sorozattal viszont épp az a baj csak simán egy szerelmi sokszög, ahol a lányok versengenek egymással a főszereplőért, aki végül választ és a többit offolja, de általában nincs addig adaptálva.
2021. dec. 30. 10:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, lehet rosszul fogalmaztam. Szóval akkor, ha a hárem anime azért hárem anime, mert a végén marad a hárem, tudnátok olyan animét ajánlani, amiben a főszereplő fiúba több csaj is szerelmes, de végül csak egyet választ? És azt az egyet úgy, hogy ténylegesen csak egy marad és nem vágnak be a végére egy jelenetet, ahogyan a többivel is enyeleg.
2021. dec. 30. 18:21
 3/3 anonim válasza:
Elvileg a High School DxD-nek lesz új évadja ha jól tudom (javíts ki ha tévedek)
2022. jan. 4. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!