A Toradora! jó választás?
Figyelt kérdés
Sok helyen láttam, mint egy romantikus anime, és kíváncsi lennék, mennyire vígjáték, vagy megéri-e megnézni egyáltalán.2021. dec. 24. 11:02
1/12 anonim válasza:
Nekem őszintén annyira nem tetszett, vannak sokkal jobb romantikus animék is. Azt mondom, nézd meg az első két részt, annyi alapján bőven el tudod dönteni, hogy ez az anime neked szól-e vagy jobban járnál, ha messzire elkerülnéd. :D
3/12 anonim válasza:
Eleinte tetszett a maga módján jó volt, de aztán rettentő béna és szerelmi sokszöges lett.
4/12 Prime07 válasza:
Nekem nagyon tetszett, engem meghatott és ezt nem sok dolog mondhatja el magáról.
5/12 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem láttam, de egy ismerősömnek tetszett
6/12 anonim válasza:
Én elkezdtem megnézni és, hogy őszinte legyek nem nyerte el a tetszésemet.
De te megpróbálhatod.
8/12 anonim válasza:
Nagyon idegesített benne az alacsony lány már nem tudom mi volt a neve
9/12 anonim válasza:
Én nekem tetszik lehet valaki azt mondja rossz de nekem tetszet. Ha gondolod nézd meg.
^_^
10/12 anonim válasza:
8
Taiga. Idegesítő de ahogy zajlik én hozzászoktam és megértettem miért olyan.
Amúgy szétröhögtem magam rajta, ma megnéztem az első részt nosztalgiából. A papagájon visítottam ( Inko chan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!