Melyik rész az, amikor Bakugo kiáll az osztálytársaiért?
Figyelt kérdés
Azt hiszem az 5. évadban van. Szívesen megnézném.
Előre is köszi a választ!
2021. dec. 11. 12:17
2/9 A kérdező kommentje:
De hallottam, hogy egy versenyen megvédte az osztálytársait, hogy nyerjen. Vagy valami ilyesmi.
2021. dec. 11. 17:31
3/9 anonim válasza:
1#Látad egyáltalán?
Igen van de most nem tudom hogy hanyadik.
4/9 anonim válasza:
3 igen minden részt lattam -.-“ és egyikben sem állt ki értük!
5/9 anonim válasza:
Nincsen 5. évad
A 4. évadban legyőzike a gunoszt.
Ott már együt harcul midoríjjával.
Oszt nincs tovább.
7/9 anonim válasza:
Azta rohadt mennyi h*lye ember van itt. :D
Igen van 5. évad és az A vs B osztály küzdelmei alatt történt ilyen, de nem tudom melyik rész. Szerintem nem lesz nehéz megtalálni.
8/9 _dandelions222 válasza:
5-ös van 5. évad és képzeld 6. is van!
Kérdezőnek: nem az 5. évadban volt, bár ott is, de ott csak összedolgoztak és ennyi. Én inkább az Iskolai Fesztivált mondanám, ott a többiek kérésére dobolt, az egy szép jelenet volt, meg még amikor a 6. évadban Deku mellett kiállt, és megvédte, az egy gyönyörű jelenet volt, én megkönnyeztem.
9/9 _dandelions222 válasza:
Szia, 8-as vagyok, azt kifelejtettem amikor a 6. évad, 12. részében Bakugo eldönti hogy mi legyen a hősneve, de akkor sikerül neki, amikor kiáll a barátaiért és a hősökért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!