Valami tanár-diák szerelemmel foglalkozó anime?
Figyelt kérdés
Noss ami talán ehhez hasonló a Kuzu no honkai, de ott inkább a diákokról van szó. Az elképzelésem az hogy egy diák szerelmes a tanárába és az anime ezt mutatja be. Domestic no kanojo-t láttam.
Lehet ecchi vagy hentai is.
2021. dec. 10. 17:45
1/10 anonim válasza:
Gotoubun no hanayome: egy srác 5 lányt kezdd el korrepetálni, akik 5-ös ikrek. A srác nem felnőtt egy osztályban van az egyik lánnyal. Csak azért írom ki, mert nem tudom, mik a kikötéseid egy ilyen animénél.
2/10 A kérdező kommentje:
Lattam mar de azert ty💖😊
2021. dec. 10. 18:36
3/10 anonim válasza:
Kotonoha no Niwa
Onegai Teacher
Mahou Sensei Negima (mondjuk ez inkább fanservice, de itt hagyom)
4/10 anonim válasza:
Ha nem zárkózol el a yaoi-tól,akkor a Hitorijime my hero is erről ( is) szól. Egyik kedvencem.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 Elmondanád nèhány mondatban miről szól? Mármint tanár-diák kapcs. kivűl?
2021. dec. 11. 15:04
7/10 anonim válasza:
Egy 9 éves kislányról és két osztálytársáról. Új tanárt kapnak, aki egy frissen végzett tanár, és a főszereplő kiscsaj egyből beleszeret. Persze a dolog egyoldalú, de a lány minden helyzetet megragad, hogy elcsábítsa a tanárt, és közben szerencsétlen srác mindig félreérthető helyzetbe kerül.
8/10 anonim válasza:
A kislánynak elég bonyolult és szomorú a családi helyzete, ezért rengeteg szeretetre, figyelemre vágyik. Többet nem írok, mert az màr erősen spoiler lenne.
Előző voltam.
9/10 anonim válasza:
Kuzu no honkai,bár itt inkább csak diákok részéről van szerelem a tanárok felé,fordítva visonzatlan.
Domestic na kanojo ,bár ez is hasonló az előzőhőz.
10/10 anonim válasza:
Illetve tárgytalan,mert már láttad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!