Az ördög menyasszonya manga sosem lett befejezve?
Figyelt kérdés
csak 2 kötetet találtam mindenhol, el is olvastam mind a kettőt de nekem a 2. kötet nagyon zavaros alig volt benne róla szó az első kötetben elkezdettekről. A végén pedig a főszereplők szerepelnek egy olyan szöveggel, hogy "túl hosszú mikor fogunk mi következni" és itt befejeződik a manga. Elkaszálták a mangát ezért nincs sehol sem folytatás?2021. dec. 10. 01:00
1/3 anonim válasza:
Hivatalosan öt kötet van, de csak kettőt fordítottak le magyarra.
Alábbi linkben a vélemények között szerepel egy ilyen:
"Nekem is megvan mindkét kötet, tetszett is a történet, de nagyon sajnálom, hogy azóta sem tudtam tovább olvasni... Sír Nem bánnám, ha a hátralévő kötetek is megjelennének magyarul, nem maradna befejezetlen, mert így sosem tudom meg, mi lesz a vége, pedig nagyon érdekelne a folytatás is..."
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az hagyján, hogy magyarra nincs mert azt már megszoktuk, hogy félig fordítanak aztán abba hagyják. Dehogy még angolul sincs lefordítva sehol sem. Mert angolul is kerestem de úgy sem találtam. De kikerestem az eredeti címét beütöttem azt is de még 1 borítót sem találtam az első kettőn kívül.
2021. dec. 10. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!