Szerintetek Eren vagy Levi a menőbb és jobb karakter?
Figyelt kérdés
Én mindig Erent bírtam a legjobban, aztán jött a Final Season és tyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, még menőbb lett2021. dec. 9. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Eren
Levi
46 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
(Amúgy olvastam a manga végét, az alapján is írom)
2021. dec. 9. 14:06
2/7 anonim válasza:
Hát a "menőbb" szerintem Levi, de Eren valószínűleg komplexebb (nem merem elhamarkodni a kijelentést, mert nem olvastam a mangát, szóval inkább kivárnám az anime végét).
3/7 anonim válasza:
Hát én jobban kedvelem Levit mer olyan fapofa. És számomra mikor ránézek el kezdek röhögni valamiért. XD
4/7 anonim válasza:
egyértelműen Levi. Eren baromi idegesítő.
5/7 anonim válasza:
Várom a lepontozást:(, de nekem Eren végig szimpatikusabb volt,ezért menőbbnek is gondolom(olvastam a mangát is).
6/7 anonim válasza:
Én az első évadtól Eren szerelmes vagyok, de mindketten ugyanannyira menők.
Személyes kedvencem Eren.
7/7 anonim válasza:
Levi. És igen lehet fel van hype-olva. De nem azért mondom mert én vagyok az 122020. ik Levi fangirl. Igen ő a kedvencem. De szerintem menő, és jó karakter. Erent meg utálom. Idegesítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!