Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki valami jó anime?

Valaki valami jó anime?

Figyelt kérdés
Animét akarok nézni valami jó, harcolósat, a gond az hogy nem találok. Kb 130 animét láttam a fele min. harcolós nem is tudom hogy mondják ezt, de valami shounen animét keresek, fiú főszereplővel. Ha ír valaki egy animét rövid tartalmat is hozzá légyszives.

2021. dec. 6. 11:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Medaka box nagyon jó. Narutohoz hasonlít, csak van benne romantika. Na meg egy kicait x-manes is. De ő mondjuk lány.

One punch man. Ezt is meg fogom nézni, jőkat mondanak róla.

Dragon ball - ez alap, mindenki ismeri.

2021. dec. 6. 12:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsőt még nem láttam, belenézek.
2021. dec. 6. 12:52
 3/15 anonim válasza:
77%

100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru

A tartalmat meg nem úgy írom, hanem ide másolom :)

"Yotsuya Yuusuke egy atletikus és talpraesett, ugyanakkor teljesen magának való középiskolás diák, aki nem szívesen szocializálódik és nem tagja semmilyen klubnak. Egy nap őt, valamint két osztálytársnőjét, Shindou Iut és Hakozaki Kusuét megidézi a “Játékmester” egy fantasy szerepjátékba, ahol végre kell hajtaniuk egy random küldetést, mielőtt visszatérhetnének a saját világukba. De amíg a lányok a Mágus és a Harcos osztályba kerülnek, hősünket a kasztválasztó szerencsekerék első körben egyszerű farmernak sorolja be, és így kell túlélniük az első szörnyvadászatukat. Ezt hamarosan újabb megbízások követik, és minden megidézésnél egyre több diák csatlakozik az isekai küldetéshez."

Forrás: [link]

Fent van amúgy a 2. évad is már az indán ;)

2021. dec. 6. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

[link]

válasz kedvedre (csak figyelj oda, hogy az első évadját nézd)

2021. dec. 6. 13:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!<3
2021. dec. 6. 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Arifureta
2021. dec. 6. 16:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Mieől szól?
2021. dec. 6. 17:17
 8/15 anonim válasza:

"Nagumo Hajime egy átlagos középiskolás otaku, aki az egész osztályával együtt átkerül egy fantasy világba. Mint kiválasztottak, az ő feladatuk lesz a világ megmentése, de míg társai mind elsöprő erejű mágiákat kapnak, neki be kell érnie a leggyengébb Synergist osztállyal, és kénytelen lesz a műszaki tudásával érvényesülni."

[link]

Jó kis anime, és nemsokára jön a folytatása. Csak ajánlani tudom én is ;)

2021. dec. 6. 18:29
 9/15 anonim válasza:
Ja és "Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou" a tejes neve :)
2021. dec. 6. 18:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm<3
2021. dec. 6. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!