Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Goku VS Saitama melyik nyerne...

Gucsti123 kérdése:

Goku VS Saitama melyik nyerne ? és miért?

Figyelt kérdés

2021. dec. 5. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nálam Songoku a nyerő,a másikról még csak nem is hallottam.
2021. dec. 5. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Saitama ha meg tudja ütni.
2021. dec. 5. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő vígjáték, nehezen vehető komolyan.
2021. dec. 5. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

En nem szeretem Gokut, alig lattam nehany reszt, talan csak a GT-bol, amiben agoku ugye "osszemegy", de tisztaban vagyok az erejevel, anno nezegettem ezt-azt. Saitama... lattan a sorozatot, mindket evadot.

Szerinten Goku nyerne. Saitama egy utessel kicsinalja a masikat, es igaz, hogy qrva gyors, de ugy hiszem Goku gyorsabb, arrol nem beszelve, hogy a vegtelensegig kepes erosodni, mindig tud hova. Ha Saitama kepes lenne megutni Gokut, talan van eselye a gyozelemre, de ha Goku gyorsabb, eselytelen, megutni se tudja. Ugyanakkor Saitama erejenek hatara nem ismert, asszem a gyorsasaga sem... en Gokura tennem a voksomat, de egeszen biztos nem vagyok a gyozelmeben.

2021. dec. 6. 01:46
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
saitama vs boros nál (ha figyelembe vesszük abban az univerzumban a szabályokat)saitama kibírt olyan támadást ami dezintegrál,energia sugarakat és olyan támadást ami felrepítette a holdig.szóval ha kibír egy hakai szintű támadást akkor sztem sima saitama,és a komoly ütések se tűntek nagyon komoly ütéseknek ha érted sztem még sokkal erősebb saitama mint amit eddig mutattak.
2021. dec. 6. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

attól függ!

Ha Goku be kerülne a One Punch Manbe akkor nyilván Saitama nyerne mert abban az univerzumban mindig saitamanak kell nyernie lehet Goku akár milyen formában ott mindig Saitama nyer!

De ha Saitama kerülne be a Dragon Ballba akkor Goku nyerne mert ebben az univerzumban mindig Gokunak kell nyernie egy új formával fúzióval akár hogy de Gokunak kell nyernie!

Mondjuk azt hogy mind ketten egy másik univerzumba mennek akkor SZERINTEM Goku nyerne erősebbnek gyorsabbnak tűnik

2021. dec. 6. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Most éppen Goku multiverzum szinten van Saitama meg galaxis szinten
2022. szept. 18. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Goku max ereje esetleg low multiversal lehet, de ennél feljebb még Zeno se mehet, nincs olyan kiterjedt univerzumrendszere a dragon ballnak
2024. febr. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!