En nem szeretem Gokut, alig lattam nehany reszt, talan csak a GT-bol, amiben agoku ugye "osszemegy", de tisztaban vagyok az erejevel, anno nezegettem ezt-azt. Saitama... lattan a sorozatot, mindket evadot.
Szerinten Goku nyerne. Saitama egy utessel kicsinalja a masikat, es igaz, hogy qrva gyors, de ugy hiszem Goku gyorsabb, arrol nem beszelve, hogy a vegtelensegig kepes erosodni, mindig tud hova. Ha Saitama kepes lenne megutni Gokut, talan van eselye a gyozelemre, de ha Goku gyorsabb, eselytelen, megutni se tudja. Ugyanakkor Saitama erejenek hatara nem ismert, asszem a gyorsasaga sem... en Gokura tennem a voksomat, de egeszen biztos nem vagyok a gyozelmeben.
attól függ!
Ha Goku be kerülne a One Punch Manbe akkor nyilván Saitama nyerne mert abban az univerzumban mindig saitamanak kell nyernie lehet Goku akár milyen formában ott mindig Saitama nyer!
De ha Saitama kerülne be a Dragon Ballba akkor Goku nyerne mert ebben az univerzumban mindig Gokunak kell nyernie egy új formával fúzióval akár hogy de Gokunak kell nyernie!
Mondjuk azt hogy mind ketten egy másik univerzumba mennek akkor SZERINTEM Goku nyerne erősebbnek gyorsabbnak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!