Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animében direkt a legnépsze...

Az animében direkt a legnépszerűbb pokémonok szerepelnek a legtöbbet?

Figyelt kérdés

Legalább 900-féle pokémont kreáltak, de az elmúlt években úgy vettem észre, hogy egyesek nagyon ritkán vagy nem szerepelnek többet az első bemutatkozásuk óta (pl. Smeargle, a festő pokémon). Vannak olyan pokémonok, akik a botrányok miatt nem szerepelhetnek többet, ami érthető. Pl. Kadabra, mert Uri Gellerről lett mintázva, meg az a fa pokémon, amit rasszistának találtak (az sem segített, hogy lilára lett színezve), Porygon az epilepsziát okozó epizód óta nem szerepelt.

Azt vettem észre, hogy majdnem minden edzőnek van Charizardja, Dragonite-ja, Eevee-je, Lucariója. Emellett Gengar, Farfetch'd, Cinderace meg egyesek egyre többet szerepelnek.

Szóval, csak a legnépszerűbb pokémonokkal tudják növelni a nézettséget? Valahol olvastam, hogy sokan követelik, hogy Bidoof is szerepeljen sokat, de ő kimarad(t).

2021. dec. 4. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Marketing szempontjából sajnos így jobb. Plusz nehéz is lenne igazságos(abb)an szerepeltetni az összeset.
2021. dec. 4. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Eleinte úgy tudtam, 150 pokemon van. Hogy lett 900?
2021. dec. 4. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es: Az első generációban 150 pokémon van. Utána jöttek az újabb generációs zsebszörnyek. Így lett összesen 900. A serebii.net -ten vagy a Bulbapedián lehet utánanézni.

Amúgy régen én is meglepődtem, amikor új pokémonok jelentek meg a TAZO-korongokon

2021. dec. 4. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az se mellékes, hogy ezek erősebb pokémonok. Másrészről még a gyenge, de cuki pokémat tolják túl.
2021. dec. 4. 17:06
 5/6 Krisipoke ***** válasza:
100%
Igen, logikus, hogy a népszerűbbeket többet fogják mutatni, mert több nézettséget vonzanak be... ugyanakkor egy csomó Pokémon pont azért lett olyan népszerű (részben), mert sokat szerepelt az animében. :D
2021. dec. 4. 23:00
 6/6 anonim válasza:
Igen
2022. febr. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!