Melyik az az anime amelyik rád a legnagyobb hatással volt?
Banana fish - ráébresztett arra, hogy nem csak jó dolgok vannak világban.
Death Note - megtanított arra, hogy nem ítélkezhetünk senki felett és, hogy az őrültek köztünk vannak...
Haikyuu - nagyon motiváló anime. Az anime által, motiváltabb ember lettem, így egy tantárgyból jobb jegyeket szereztem.
Boogiepop Phantom,
hogyan szabaduljak ki a múltból.
- Clannad: Megtanított rá, hogy bármi történik, mindig lehet találni okot az életre. Megtanított rá, hogy soha nincs olyan, hogy magadra maradtál - maximum te meséled be magadnak, hogy egyedül vagy, de igazából mindig lesznek, akik támogatnak. Amióta ezt láttam, kicsit másképpen állok az élethez. Jobban megbecsülöm azt, hogy én létezek, létezhetek és tudom ezeket a sorokat írni.
- Bunny Girl Senpai: Megtanított arra, hogyha segítségre van szükséged, akkor mindig lesznek emberek, akik szívesen nyújták a kezüket, és arra is, hogyha egy számomra fontos embernek segítségre van szüksége, akár én is lehetek az, aki nyújtja a kezét. A főhős karakter mind stílusában, mind világlátásában a legjobban hasonlít rám az összes karakter közül, akivel valaha akárhol találkoztam, sőt, kinézetre is egy nagyon picit.
A két kedvenc animémről van szó, ajánlom megnézésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!