Anime tele szenvedéllyel, érzelmekkel, indulatokkal, könnyekig ható, mély és hosszú hatása van az emberre miután végignézte, akár depresszív állapotba is vág egy jó időre. Melyikre illik ez a jellemzés?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 16:43
12/15 anonim válasza:
H2O: Footprints in the Sand
Az egesz tok erdekes. Ma a sztori egy srac szemszögéből kezdodik, h o hogy lat "erez" dolgokat. Van benne szerelem, egy lany akit kokozositenek, zaklatnak, es menekul. A vegere kiderül egy óriási hazugság es atvalt a lany szemszogere. Kiderül hogy a főszereplő srac egesz vegig vak volt. Erdekes anime.
A másik anime
A Silent voice, ez anime film ugyan, de mai napig a kedvencem. Nem vagyok erzekeny de, ezen sirtam.
Violet Evergarden ( a sorozat melle kotelezo a film)
Nagyon szep abrazolas, erdekes tortenet, regi idokrol. A filmen őszintén sírtam.
13/15 anonim válasza:
Azért, 12-es, nem kellett volna a H2O teljes sztoriját elmondani, a végső nagy csavarral együtt is, mert ha már ajánlasz sokkoló animéket, nem árt, ha nem spoilerezed el az egészet.
14/15 Saxpianikon válasza:
Re Zero a valaha legmélyebb anime amit láttam, és a sztory egyszerűen zseniális.
15/15 anonim válasza:
Nana, Elfen Lied, Violet Evergarden, Made in Abyss (még nincs befejezve), Death Parade, Erased. Attack on titant is mondanám, de betippelnél ide. A Narutó shippuudennel meglenne ez a feelingje filler nélkül, viszont az annyira hosszú, hogy mozaikszerűen áll össze, nem egy egyszeri nagy sokkhatás. A Dororo enyhébb kiadásban, de azt is tudnám mondani. Az ancient magus bride 1. évada nagyon passzolt nekem erre, most ez a varázslóiskolás viszont nekem eléggé visszalépés és kissé unalmas is, de lehet, hogy ez most egy ilyen évad. A Nanához érdemes hozzáolvasni másnem leírás szintjén a manga végét, mert az még depresszívebb. Az említettek közül nem a depresszív hangulat, vagy felemelő része is/vagy vegyes inkább, de úgy éreztem a kérdésed alapján, hogy a kérdés első fele a hangsúlyos. Számomra nagyon felemelő volt a Natsume Yuujinchou, Haibane Renmei, de azok nem annyira a kérdésed leírásában vágnak (inkább más megközelítésből), így ezeket csak mellékesen ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!