Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Fiesta-chan kérdése:

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Melyik az az anime, amiben egy játékban vannak a karakterek, 2 főszereplője van az animének egy lány meg egy fiú. Azt hiszem az egyikőjük ilyen "játékos" és az emberek nem tudják hogy ők ilyen programok de ha jól rémlik mindenkinek meg van a saját feladat köre.

( Egy cikkben olvastam még jó múltkor, de sehogy se jut eszembe ennek az animének a neve. >< )

2021. nov. 28. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

esetleg több infó nincs?

biztos anime volt és nem kevered az animáció szóval? (mert olvasva a Rontó Ralph jutott eszembe)

2021. nov. 28. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
No game, no life?
2021. nov. 28. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudják hogy egy játékban vannak, csak az egyik szereplő, és ha jól rémlik valami szörnyek támadják őket. >< Azt hiszem nem isekai.
2021. nov. 28. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Hat nem valami pontos leírás… az esetek többségében rosszul emlékeznek az ilyenekre…

Mondjunk nekem amik be ugranak

Sword art online illetve a folytatása alicezation!

2021. nov. 28. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak a SAO-ban nem programok a karakterek és nincs külön feladatuk se igazán.

2021. nov. 29. 03:07
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Az alicizatiinban programok nagyon is mivel csak alice eugeo és egy pár egyen volt képes szabad akaratot szerezni!

Valamint nem ugrik be egy olyan anime sem ahol ilyen szituáció lenne

2021. nov. 29. 03:24
 7/7 anonim ***** válasza:

És mi van Kirito-val? Ő nem egy írott program és a sorozat egyik főszereplője. Eugeo inkább másodszereplő szerintem.

2021. nov. 29. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!