Az idei éven volt valami kiemelkedő anime alkotás?
Ez az év teljesen kiesett. Szezononként egy két jó sorozatot néha szoktam találni. De többnyire elég gyatra a felhozatal.
Volt valami fajtától függetlenül ami jó lett?
Nem forgatok ki semmit, ezt jelenti, amit leírsz. A magyar nyelvben a szavak jelentése már előre definiálva van. Nem az lesz a jelentés, amit te mögé képzelsz.
Én a magyar nyelv szabályainak megfelelő jelentés szerint értelmeztem, amit írtál. Szóval a megsértődésed annyit jelent, hogy megsértődtél a nyelvtudásodon.
"A MaL és a AA értékeléseket nem igazán szoktam követni [...] amik nem éppen tartoznak a kedvenceim közé"
Ez mondjuk pont azt bizonyítja, amit fentebb írtam.
Ezek az értékelések nem feltétlenül objektív értékeléseket tükröznek, és ezért ezekből kiindulni nem mindig jó.
Így fordulhat elő, amit fentebb írtam a Godzilla SP-ről.
Jah, ezt bizonyítja az, hogy amikor kommentet írok, akkor általában velem értenek egyet a témákban, ahogy most is itt van a #19-es.
Vagy a kérdező, aki a MAL-ról azt mondta, amit én fentebb írtam.
Ha bármiben tévednék, akkor cáfolnának. Nem ez történt, most is besértődött valaki, mert nem beszéli a magyar nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!