Miért éri meg Dragon Ball-t néznem? Amúgy, ha elkezdem milyen sorrendben is vannak, és miért van némelyik címében a ,,kai" ?? Van olyan filmje, ami része a történet kánonjának?
1. Dragon Ball
2. Dragon Ball Z/Dragon Ball Kai (A Kai a Z fillermentesítve)
3/a. Dragon Ball GT (a Z folytatása, nem hivatalos)
3/b. Dragon Ball Super (a Z folytatása, hivatalos)
a kai nem egy feldolgozás azaz jobb grafika
a gt is hivatalos volt de végül elvettették...
a super az ami a hivatalos folytatás lett
a gt amúgy kihagyható a super sokkal jobb
amúgy szinte csak verekednek és én sem voltamnagy db néző de a super meg vett teljes mértékben! egyszerűen nagyon jó lett amilyen egyszerű olyan jó%
igazából ha nem nézed a sima dragon ball-t és csak a kai-tól nézed teljesen ok sőt én a superrel kezdtem! ez egy olyan anime amiben kihagyható az előző évadok...
Dragon ball, dragon ball z, dragon ball super
Miért éri meg? Mert izgalmas, szórakoztató :) és menő átalakulások,uvoltesek, hajak vannak benne :D
Nagyon szerethető szerintem az egész
De ha ráérsz szerintem nezd meg a GT t is mert jó vicces, a Z t illik megnézni mert az nagyon az alapja az egésznek és jó az kilehet birni
1. Dragon Ball
2. Dragon Ball Z (a Dragon Ball Kai a DBZ fillermentesen)
3. Dragon Ball Super
4. Dragon Ball Z utolsó 3 része
5. Dragon Ball GT (nem canon, előbb volt anime mint manga)
Azért éri meg megnézni mert (sokak szerint/szerintem is) messze a legjobb és egyértelműen a leghíresebb anime világszinten.
A sima DB jó kaland és vígjáték.
A DBZ teljesen más műfaj, nagyon durván akció, kicsit vígjáték, kaland és thriller, nekem a kedvencem.
A Super és a GT ugyanolyan mint a Z de ahhoz képest eléggé szarnak tűnnek, pedig nem azok, csak a Z-hez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!