Ha nem L örököse lett volna jobban kedveltem volna. Ő legalább nem érződik L utánzatnak mint Nier.
2021. nov. 13. 21:52
3/9 anonim válasza:
Sexy
2021. nov. 14. 09:13
4/9 anonim válasza:
Rég láttam az animét, ő volt a szőke L utódjelölt fiú, igaz?
2021. nov. 14. 09:59
5/9 anonim válasza:
Kissé idegesített, de jobb volt a fehér hajúnál. Csatlakozom ahhoz, hogy jobban kedveltem volna, ha nem L örököseként van bemutatva. Elkerülhetetlen összemérni kettejüket, L pedig magasra tett mérce, jellemben, cselekedetben és kinézetben egyaránt.
2021. nov. 14. 17:21
6/9 anonim válasza:
Nekem egyik kedvenc szereplom mivel hasonlo hajam van meg azonosulni tudok vele cosplayeltem egyszer;) Egyebkent egy pszichopata srac o is a risky behavior tunet szerintem egyertelmu az o eseteben. Az is erdekes h milyen szerepe volt abban h Near rajojjon area h ki Kira valamint ikonografiai szempontbol hasonlit Mihaly arkangyalra (a Mihael is a Mihaly egyik valtozata). Erdekes az is h ot gyakran abrazoljak rozsafuzerrel is. + van egy cuki gamer baratja
2021. nov. 14. 20:27
7/9 anonim válasza:
Mello egy nagyon érdekes karakter. Kimagaslóan intelligens, és domináns, ugyanakkor nagyon érzelmes is. Pont emiatt maradt le Near-től, aki vele ellentétben meg tudja őrizni a higgadtságát a nehéz helyzetekben is. Mello a maffiához való csatlakozással egyértelművé tette, hogy rosszfiú, és képes a bűnözésre, ugyanakkor nem romlott velejéig, ami látszódott akkor, amikor Takadát elrabolta: nem élt vissza a helyzettel, nem erőszakoskodott vele. Bár ez talán inkább a jellemfejlődésének volt köszönhető. A sérülése után nekem úgy tűnik, hogy higgadtabb lett, akkor segített be Near-nek is. Feminin vonásai a külsejét illetően kissé visszaszorultak ekkor, és férfiasabb lett. Mello Near-hez hasonlóan kissé gyerekes, amit a csokoládé iránti ragaszkodása mutat (gyakran látjuk egy tábla kibontott csokival), de ez nem őt, sem Near-t nem teszi komolytalnná, pozitív értelemben különc mindkét karakter.
Én így jellemezném Mello-t. Bár ez kicsit inkább Mello és Near összehasonlítása is volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!