Mi a címe ennek az anime-nek?
Egy sorozatot keresek. Amire emlékszem belelole,hogy a fiú a nagynénjhez vagy unokatestvéréhez megy látogatóba. Mikor oda ér a házon belül eg paplanba csomagolt embert lát akiről kiderul hogy az unokatesója. A csaj azt hiszi hogy az idegenek elrabolták, tán kísérleteztek rajta majd vissza küldtek hogy az emberi szokásokat(talan) kutassa. A sorozatbaráton néztem vagy 3 hete az eleje nekem unalmas volt de utána mikorujra akartam kezdeni nézni be döglött a laptop és szerelőhöz kellett vinni és elveszett az oldal ahol volt nyitva.
U.i.:a képe vagy milyen egy srác a bicajon ült a bicikli első kosarában meg a csaj ült paplanban(de lehet nélküle). Meg valami folytán tán a bicikli lánca elszakadt és száguldoztak lefelé a hegyoldalon majd az óceán egy sekélyebb részébe estek bele. Remélem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!