Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a címe ennek az anime-nek?

Noncsi2020 kérdése:

Mi a címe ennek az anime-nek?

Figyelt kérdés

Egy sorozatot keresek. Amire emlékszem belelole,hogy a fiú a nagynénjhez vagy unokatestvéréhez megy látogatóba. Mikor oda ér a házon belül eg paplanba csomagolt embert lát akiről kiderul hogy az unokatesója. A csaj azt hiszi hogy az idegenek elrabolták, tán kísérleteztek rajta majd vissza küldtek hogy az emberi szokásokat(talan) kutassa. A sorozatbaráton néztem vagy 3 hete az eleje nekem unalmas volt de utána mikorujra akartam kezdeni nézni be döglött a laptop és szerelőhöz kellett vinni és elveszett az oldal ahol volt nyitva.

U.i.:a képe vagy milyen egy srác a bicajon ült a bicikli első kosarában meg a csaj ült paplanban(de lehet nélküle). Meg valami folytán tán a bicikli lánca elszakadt és száguldoztak lefelé a hegyoldalon majd az óceán egy sekélyebb részébe estek bele. Remélem tudok segíteni.

2021. nov. 7. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2021. nov. 7. 19:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Imádlak. Köszi
2021. nov. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!