Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boruto-ban Narutoék szándékosa...

Boruto-ban Narutoék szándékosan vannak "legyengítve" ?

Figyelt kérdés

Leginkább a Jigen elleni harcra gondolok itt. Ekkora erőkülönbség lenne Isshiki és Kaguya közt ? Vagy csak Hagoromo ereje volt a döntő anno és ha Isshiki ellen is megkapják azt az erőt akkor még könnyebben nyertek volna nem ?

Illetve mit gondoltok Kurama visszatéréséről, lehetséges-e ? Mikor a manga-ba bejött az a fejezet akkor sokan írták hogy csak 3 évre "búcsúzott el " aztán visszatér mivel a Bijuukat nem olyan könnyű elpusztítani ? Vagy ez is közrejátszik abban hogy szépen lassan a Naruto-Sasuke párost félreállítják hogy ne csak ők legyenek minden nagyobb harc középpontjába ?

2021. nov. 5. 12:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

10: egyben írói hiba is.

Meg is tudom mondani hogy miért.

Mert a karakterek nem karakterhűen vagy a kialakult helyzethez képest logikátlanul viselkednek.

Az író (magy ebben az esetben mangaka) írja a karaktereket szóval ez a történetvezetés is 100%-ig az ő felelőssége.

Pont egy Naruto, aki telerakta klónokkal az egész falut, nem tud semmit a fiáról vagy az ellenségről?

Ez az egész "Naruto egy szar apa" trope is idegesít. Pont Naruto...

Közben meg Sasuke valami bs okkal nem jöhet haza és ő meg a menő apa

2021. nov. 8. 15:21
 12/31 anonim ***** válasza:

Én egyetértek mindenkivel kicsit. :D

Valóban tele van az egész Boruto logikai bakikkal amiket valszeg direkt nem is akarnak kijavítani mert ha kijavítanák,akkor nem tudnák átadni a teret Borutoeknak. Teljesen jogos. De akkor is ez amit leműveltek Narutoval meg sasukeval az utobbi 200 részben, az siralmas. Megszégyenítették mind a kettőt, arról ne is beszéljünk,hogy oké gyengítsük őket, legyenek kicsit gyengébbek de komolyan kiirni kuramat a sorozatból ?! :D konkrétan miatta volt az egész sorozat :D TEhát megértem aki kivan akadva. De ez van. Nem mi vagyunk az írok. És nekem nagyon úgy néz ki, hogy jelenleg nem is nagyon nézik sokba a nézőket.. A boruto eleje óta szerintem savazzák az írókat,készítőket és semmi nem történik csak megtbb szar:D Na de mindegy! Válaszolok a kérdésedre!

IGEN - szándékosan lettek gyengítve (az okát már szerintem tudod).

Azt pontosan nem tudjuk,hogy mekkora a különbség isshiki és kaguya között. Azt tudjuk,hogy kaguya isshiki alatt helyezkedik el, úgy mint kinshiki momoshikinek(de ez egy nagyon hosszu story,amado nagyjabol elmagyarazta). Valszeg a chakragyümölcs előtt isshiki legalább 10x erősebb volt Kaguyánál... chakragyümölcs utan pedig még mindig isshiki volt erősebb.... de talán csak a fizikai ereje volt nagyobb mivel a zsugoritás nagyobbitason kivul szinte mindenre képes volt ugyan ugy kaguya is. De ugye azt se tudjuk még pontosan, hogy milyen kapcsolat van a 10farku és az ootsutsukik között. Oké tudjuk,hogy együtt járnak világot hódítani de ezen kivül semmit szinte. jinchuriki volt Hagaromo,Madara és Obito is és Kaguya is, de isshiki pl nem :D kitudja milyen erős lehetne isshiki jinchuriki ként.

A narutoban többször is szóba jött,hogy egy bijuu nem tud véglegesen meghalni és ha még is meghal akkor egy időn belül vissza tér. hogy ebből lesz e valami?! kitudja?! Bármit megtörténhet, hiszen elég ha csak az író, úgy kel fel az ágyból,hogy vissza akarja hozni és akkor vissza is hozza, ha meg nem akarja, akkor nem... Valszeg ha nem ,akkor az is csak +1 logikai baki a sok mellé :D

2021. nov. 8. 15:29
 13/31 anonim ***** válasza:

kurama kiírása jó írói szempontból meg a rinnegan elvesztése de előtte lettek le gyengítve qurvára! lehet vergődni de így van az egész fandom így lássa!

miért?

naruto: nem használja a gudou damákat sem pedig a képességeit amiket nem csak chakrából hoz létre ezért elnyelni sem lehet őket! a korall konkrétan élő dolog nem lehet lezsugorítani valamint képességből hozza létre a 3 farkú chakrájával! és akkor ott van még az 5 farkú gőz stílusa amivel felhevíti a saját chakráját hogy sokkal erősebb legyen! na ilyenkor mi van az amúgy is senjutsuval és kurama chakrájával erősített taijutsuval? na meg mi az hogy jigen/isshiki sokkal de sokkal gyorsabb mint naruto?

sasuke: miért nem használja a rinneganja teljes erejét? pl az asura utat amivel a testét alakítja át mechanikai szerkezetekké? és megint csak ehhez egy fizikai dolgot használ fel ezért nem lehet elnyelni! és akkor a rinnegan idézéseivel mi a helyzet? élő dolgok nem lehet kicsinyíteni! és akkor mi van a genjutsukkal? nem is próbálkoztak vele!!! ja és amúgy sasukénak van lélek kihúzó képessége akkor miért nem húzta ki momoshiki lelkét boruto testéből?

és kaguya isshiki erőviszony? na már most kaguya képes volt halálosan megsebezni isshikit a chakra gyümölcs előtt!!! még ha hátba is szúrta akkor is kaguyának volt elég pusztító ereje valamint isshiki chakrában a látottak alapján egyenlő narutoval! isshiki valahol hagoromonál van erőviszonyban! kaguya a chakra gyümölcs után túlszárnyalta ez ilyen egyszerű!

és kaguya nem volt jinchuriki ezt nem tom honnan akasztottad hanem a 10 farkú megtestesülése egyrészt kaguya akarata volt amikor az eggyé vált az isten fával!

a 10 farkúk és otsutsukik kapcsolata valami olyasmi lehet hogy a rinnegannal (vagy rinne-sharingannal) és fa stílussal-rikudou senjutsuval alkotják meg pont amit hagoromo is csinált azaz a rinnegannal teremtenek a semmiből a rikudou senjutsuval pedig életet lehelnek bele és ezeket küldik el majd

2021. nov. 8. 18:08
 14/31 everlight ***** válasza:
Mindenki a godout írja,de azt az erőt csak kölcsön kapták Hagoromo tól.Naruto lebegni is tudott amikor Kaguya ellen harcoltak,de az egy kölcsön kapott erő volt. Isshikinek a legnagyobb a fizikai ereje ezért nem bírtak vele.Ráadásul a karmával bármilyen jutsut képes elnyelni,dimenziókba menni. A régi Naruto gonoszok harmat gyengék voltak az Otsutsukikhoz képest,ezért tudták őket Narutóék könnyen leverni.
2021. nov. 8. 23:04
 15/31 anonim ***** válasza:

14 mitől is kapta kölcsönbe naruto? miután le pecsételték kaguyát narutonak még maradt 3! akkor miről beszélsz? nem kell értetlenkedni :D naruto még lebegett is a sasuke elleni harc során!

karmával? nem! a karmával csak jigen boruto és kawaki (+code) rendelkezik a karma pedig nem az a képesség amivel jutsukat lehet elnyelni hanem a karma az adott otsutsuki erejét adja meg!

és nem tud bármilyen jutsut mert pl genjutsut és taijutsut nem tud valamint minden olyan ninjutsut amit nem tiszta chakrából hozta létre hanem kölcsönhatásba lépett valamilyen valós tárggyal pl kimimaro csont jutsujait nem képes elszívni ahogy a chakrával erősített fegyvereket sem stb!

sasuke is képes dimenziókba menni de még obito is...

narutonak kellene lennie annak aki a legnagyobb fizikai erővel rendelkezik mert rikudou senjutsu és gőz stílus!

2021. nov. 9. 00:14
 16/31 everlight ***** válasza:
15.Miután Hagoromo vissza tért a szellem világba már nem volt meg Narutoéknak az erő.
2021. nov. 9. 08:13
 17/31 anonim ***** válasza:

Elvan ez cseszve! :D a lényeg,hogy levannak nerfelve és majd boruto jon a jougannal meg és össze veri az összes istent

Egyébként nekem az se tetszék hogy régen minden felvolt vezetve és mindent elmagyaráztak. Én imádtam amikor régen nem csak harcvolt hanem ilyen betekintések hogy mi micsoda és honna van stb stb :D Jelenleg lement 220 rész és tudásban annyival vagyunk előrébb,hogy jönnek az erősebbnél erősebb ootsutsukik és kész :D semmiről nem tudunk többet. 220ból kb 20-30 rész volt ami adott valamit bár ugye annak is legalább a felét már láttuk film formában vagy hasonló :D meg ez is hogy boruto hirtelen 3 rasengant is elsajatit pár nap gyakorlas alatt :D tiszta vicc :D

Arról ne feledkezzünk meg hogy van még egy 10 farkú! Kitudja hogy milyen csavarok leszenk itt...

2021. nov. 9. 08:51
 18/31 anonim ***** válasza:
16 hagoromo akkor már rég vissza tért a szellemi világba! Valamint az ő jelenléte mit számit miközben a nap-Hold pecsétet adta nekik? Valamint akkor sasuke pseudo rinne-sharinganja miert nem tűnt el?
2021. nov. 9. 09:34
 19/31 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy amiatt vesztették el a Hagoromotól kapott erejüket, mert leszakadt a karjuk, amin a nap és hold pecsét volt. Emiatt volt még náluk az erő az egymás elleni harcban, s emiatt vesztették el utána. Emiatt fejlesztették magukat annyit, mert tudták, hogy már nincs meg az az erejük, amivel Kaguyát legyőzték. A kar elvesztése már amiatt volt valószínűleg a készítők részéről, mert túl erős karakterek lettek volna. Ezután Sasuke és Naruto még jobban legyengültek a rinnegan és Kurama elvesztése után. Ebben nincs semmi értelmetlenség szerintem. De ez csak az én véleményem. (A karleszakadásos-legyengítő dolgot egy manga olvasó ismerősöm mondta).
2021. nov. 9. 11:21
 20/31 anonim ***** válasza:

Van benn logika hogy a karjuk miatt, de akkor viszont azt nem ertem hogy miért mondja mindneki, hogy igazabol pl a sharingan erő nem a szemtől hanem az agytol függ :D ennyi erővel mit számít egy kar ? Ha igazabol a chakra ami miatt erősek ottvan bennük.

Szerintem kishimoto nem olyan hülye hogy örökre ez legyen…

Szerintem a kawaki vs boruto arc nem is a legvégén az animenek hanem csak a timeskip közepe kb. Mert nem hinnem hogy lemásolták ugyan az mint a shippuudentben hogy a végén össze csapnak mint naruto és sasuke :D biztos hogy code és más ootsusukik is megfognak jelenni akiket majd úgy intéznek el hogy közösen boruto sasuke kawaki és naruto úgy hogy a jelenlegi 10farkubol vissza hozzák kuramat illetve sasukenak a szemet kb mint ahogy hagaromo is szét szedte 9fele úgy megtudja pl naruto is csinálni csak 2fele, kapunk egy erősebb kuramat és egy erősebb rinnegant + kawaki és boruto a végén megbekelnek és együtt 4en intézik el az ellent. Azt se felejtsük el hogy kaguya se halt meg meg, sem momoshiki és ott can code is szóval van bőven meg amiből valami jót is lehetne csinálni :D

Nekem ez lenne a legoptimálisabb menet :D

2021. nov. 9. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!