Jubidara vs isshiki? Jubidara vs jigen
szerintem jó esélye lenne sőt lehetséges hogy le tudná győzni!
isshiki főleg fizikai sebzésekben jó! de madara ekkor már fizikailag halhatatlan volt szinte!
valamint ott vannak az árnyékai a limboval amit csak rinnegan és rikudou senjutsu tud érzékelni! de lehetséges hogy tenseigan is de isshikinek csak byakuganja és dharmagan-ja van (fanok nevezték el és sztem qurva jó név mivel egy dharma szimbolumot mutat isshiki szeme valamint nincs neki még hivatalos neve) a dharmagan nem biztos hogy lássa ezeket az árnyakat!
de ettől függetlenül madara képes a végtelen tsukuyomi-ra amit csak rinnegan tud kivédeni! valamint a fa stílussal is rendelkezik ami élőlény ezért nem tudja zsugorítani! de lehetséges hogy elnyelni sem mivel ha a földből hozod létre akkor az részese a földnek mivel a fa stílus alapja az hogy chakrából életerőt hozol létre és nem pedig a fa anyagát! ezért elnyelni sem és zsugorítani sem tudja azt!
valamint az egész isshiki/jigen vs naru-sasu nerfelve lett ami gyengítést jelent! naru-sasu nagyon le voltak gyengítve!!!
sasuke csak a teleport jutsut használta és a többi 6 fő rinnegan képességet nem valamint a genjutsuit sem használta!
naruto pedig a gudou damak teljes hiányát élvezte amit nem lehet elnyelni de még zsugorítani sem mert minden jutsut semlegesítenek ami nem senjutsu! valamint mindent atomizál! no meg naruto fizikai erejét sem használta és azokat a képességeket amiket nem chakrából hoz létre pl homok tinta korall sav alkotás!!!
isshiki kb olyan hagoromo vagy hamura szintjén van csak erősebbnek tűnik mert képes a ninjutsut elnyelni és visszalökni valamint a főhősök nerfelve lettek! amúgy momoshikit csak naruto vagy csak sasuke le tudta volna győzni és miután elnyelte kinshikit akkor is feltörölték vele a padlót + úgy hogy előtte leszívta naruto chakráját és sasuke is egy másik dimenzióba teleportálta magát és a kagékat is!
Isshikinek rendelkeznie kell rikudou senjutsuval
Mivel a képes a chakra rudakra amit a rinnegannal vagy a rikudou senjutsuval lehetséges elvileg
Igen ez nekem is eszembe volt valamint magatama jelek is láthatok köpenyén testén 🧐
Igen a mokuton/fa stilus alapja ez
De nem is ezért volt képes kordában tartani a bijuukat hanem mert a bijuuk chakrája rendkívül nagy életerőt sugároz ki főleg kurama chakrája emiatt a fa stilus elszívja azt és még jobban megnő ez főleg kurama ellen nagyon hatékony és shukaku ellen a legkevésbé sőt matatabi ellen még rosszabb mert a teste tuzbol van!
Hashirama a pecsét jutsukkal volt képes kordában tartani főleg sőt tovább megyek a felesége uzumaki volt és valószínűleg tőle tanulta meg ezeket a pecseteket! Kombinálva a fa stílussal mondhatni anti-bijuu erő!
De szerintem madara még mindig nyerni tudna!
A teste szinte halhatatlan valamint rendelkezik a végtelen tyukusomival amit csak a rinnegannal lehet kivédeni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!