Rinnegant hogy lehet megszerezni?
10#
Mivel kishi semmit nem mond nekünk kell ki találni hogy mi hogy van...
na igen!
de itt van amit magyaráztam a bijuu chakráról
https://www.youtube.com/watch?v=zNc_JrCKj7w
7:30-nál
de ahogy nézem (hu de jó hogy visszanéztem) naruto pecsétje a hakke fuin olyan pecsét hogy képes kurama akaratát kizárni szóval ezért is változott meg a chakra köpenye (azaz a saját akaratával tudta egyesíteni persze értelemszerűen eez csak addig volt bonusz amíg nem lettek jóba)
12#
Ha ki zárja akkor narutonak sosem kellett volna vörös chakrat kapnia...
Illetve elvileg naruto chakra köpenye elvileg azért más mert ez a kyubi egyedisége...
Moost nem tudom pontosan melyik bijuu(asszem a 7farku) jinchurikie chakra köpenye vörösből kék szinuve tudodt változót illetve 4farku jinchurikie körbe tudták vonni magukat láva elemel szvl minden bijuunak valami egyedisége
Illetve kurama naruto harcnal nem a pecsét hanem naruto fosztota meg kurama chakrajat az akaratatol
15 rosszul tudod
Ez az egyediseg nem épp kuramara jellemző hanem a hakke fuin pecsét az ami megfosztotta kurama akaratát a chakrájától! Valamint láthatod hogy minden bijuunak vörös a chakrája és naruto is ugyan azt a formát használta orochimaru és pain ellen amit a többi jinchuriki!
És nem a 7 farkú hanem a 6 farkú aki egy meztelen csiga de ott nem azért lett kék mert kék chakra hanem mert a képességét használta amivel puha testuvé vált! Valamint ez egy filler rész is!
A 4 farkú pedig azért vette körbe magát lávával mert az egy jutsu volt!
Ugyan az a technika amit a Raikage használ!
Azaz egy chakra köpeny de ezt mindegyik láva használó képes lenne megcsinalni!
Valamint olvasd el azt magyarázom hogy a vörös/sárga chakra azért is vörös-sárga mert az akaratot egyesítik benne! A bijuuk (nem emberi akarat) vörös színűk lesznek az emberek pedig sárgák illetve az isteni lények fehérek/ezüst színűk (tekintve arra hogy az összes otsutsuki köpenye fehér valamint jubi-madarának fehér chakra köpeny jelent meg!
16
Ha még fosztana akkor kurama hogy bírta szivárogtatni a vörös chakrajat? Akkor kéket kellett volna kapnia nem?
Félre érted! A hakke fuin teljes képessége ez viszont minato direkt úgy állította be hogy kurama képes legyen szivarogtatni az erejét mert hitt benne hogy naruto képes lesz uralni azt!
A hakke fuin teljes ereje az amikor naruto harcol kurama ellen és teljes mértékben lezárja kuramát a harc után!
Be szurok egy masik kérdést ahol részletesen le írtam a chakrakat
Várj ez az a kérdés! 😅😂
A 7. Válasz a 4. Pont után van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!