Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Yu Gi Oh csak japán szinkronna...

Yu Gi Oh csak japán szinkronnal elérhető legálisan?

Figyelt kérdés

A 49. rèsztől sehol sem találom csak az eredeti jápán animèt magyar felirattal. 48 rèszen keresztül nèztem úgy hogy Joey,Tia meg Tristan volt a nevük most meg mindenféle japán nevük van, nem is beszèlve a szinkronról.

Nincs bajom a japánokkal, egyszerűen csak b@ssza a fülemet ahogy beszèlnek. Nem tudom mièrt. Mindegy, hiába kerestem, mèg angolt szinkront sem találtam. Mindenhol IS japánul van.

Lehetséges volna hogy ettől a rèsztől nem kèszült hozzá másik szinkron? Mondom semmi bajom a japánokkal,de egy kínlódás ezzel a nyelvvel nèzni.

2021. okt. 26. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Amugy magyarul egy kínlódás nézni! Eltekintve yugi hangjától ami egy jó munka volt vagy csak pont illett rá az a szinkronszinész! De tény nagyon silány magyar és angol csapat van ellenben a japan anime szinkron a legkiválóbb! Lehet elsonek furcsa de igazi érzelmeket és technikákat visznek bele! Csak erre (animekre) van külön szakma Japánban seiyuu-k és eléggé megbecsült szakma nagy fizetéssel és egyszerre van jelen a minőség a mennyiséggel!

De nem kell hülyének lenni te legálisan sehol sem nezted meg!

Mindenhol illegálisan meg illegálisan is fogod tudni csak megnézni! Amugy van angol szinkron is csak nem végig az is valami max 110 részig maga a yugioh dm 220 részes mert amugy van több évadja más szereplőkkel!

Ott van még a

Yugioh dx

Yugioh 5d

Yugioh zexal

Yugioh arc-v

Yugioh vrains

Meg a yugioh sevens ami inkabb fiatalabbaknak készült mivel ki akar nevelni egy újabb rajongó bázist! Ettől eltekintve az összes évad eléggé felnottes érdekes amugy vannak új fajta kártyák is!

A yugioh dm azaz az elso eredeti evadban a szabályok eléggé lazák majd a következő fejezetben a párbaj city-ben lesz rendes (itt asszem kaiba rendezi a versenyt)

A gx-ben a fúzió lesz szerepben

Az 5d egy új idézést használ szinkron szörnyek a lényege a hangolodás kb mint az iphone és a gép közt itt kell lennie egy hangoló és 1 nem hangolo szörnynek

Zexal xyz idézés jön be itt 2 vagy több azonos szintű szörnyet egymásra rak majd rá teszi az xyz szörnyet (az alatta levő szörnyeket tudja használni hogy aktiválja a képességeket)

Arc-v pendulum idézést használ ami varázs szörny kártya kombináció a lényege hogy sokat tudsz idézni erre azért volt szükség mivel a valos játékban volt olyan hogy halott kéz ami azt jelenti hogy csak magas szintű szörnyek vannak ergo nem tudsz idézni mert 5 szint és felett áldozatot kell hozni (a pályán levő szörnyekkel pl ha a sötét varazslot akarod akkor 2 szörnynek kell lennie a pályán!)

A vrains link szörnyeket hozott be na ott erősen meg változtak a szabályok! A linkeket úgy lehet megidézni hogy 2-3-4-5 szörnynek kell lennie és azokból ergo ez a legegyszerűbb legkönnyebb mert nem kell azonos szint vagy hangolodas viszont ezeknek vannak link nyilai!

Pl egyenes lefelé vagy pedig bal lefelé és jobb lefelé és ezek egy sorral feljebb kerülnek és a csak a nyilak irányába lehet extra szörnyeket idézni! (Fúzió szinkron xyz)

De most vissza bejött egy új szabály amely csak a link szörnyeket korlátozza így mert ez a szabály eléggé vissza vetette a játékot!

A lényeg a yugioh qurva bonyolult játék lett nagyon sok evada van!

Japan szinkron a nyerő!

Hagyd ezt a legális dolgot mert illegális minden anime a magyarok számára!

2021. okt. 26. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Az lehet hogy nagyrabecsült szakma meg igazi profik (amott ès nem itt xd) de egy vicc ahogy a japánok beszèlnek. Csak hasnlìtsd össze Pegazus magyar hangját a Japánèval ès rá is jössz mekkora hülyesèget írtál. Hidd el, szerintem a Japán szinkronnál bármi jobb lenne.

Hülyènek nem kell lenni, de olvasni is tudni kell. Nem mondtam hogy legálisan szertnèm nèzni,mert jelenleg nem tudnám hogy. Egyszerűen csak a Japán szinkronnál bármi jobb lehet. Bár ha nagyon tudni akarod nèztem èn mèg ezt a sorozatot legálisan anno Vasárnap reggelente az RTL klubon ;).

Köszönöm az esti mesèt a további èvadokról, csak èppen a kèrdèshez nem kapcsolódik xd

Engem csak ez az egy èvad èrdekel.

Nem tudom ezt a legális dolgot melyik pizsomádban álmodtad de egy szóval nem mondtam hogy legálisan szeretném nèzni xdd

2021. okt. 26. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

gyökérkefe mindenkinek ki van a farka az ilyen kérdésektől már bocs de te csak reggelente nézhetted az rtl-be anno 10+ éve! azt is csak 49 részig!

össze lehet hasonlítani

https://www.youtube.com/watch?v=h0mltS9SZIs

https://www.youtube.com/watch?v=DdnlukxsKwE

várj bocsi nem lehet! egyszerűen akkora a szint különbség a technika közt hogy nem hiába az anime nézők 95%-a csak japánul nézi!

és várj a világban elismerik őket nem csak ott hanem itt is minden anime néző!

meg mi az hogy vicc ahogy beszélnek? te valami fogyatékos vagy vagy mi? :S

elég sok hasonlóság van a magyar közt mert ők is a vezeték nevüket mondják először és sok kifejezés létezik ami a magyarban van és az angolban pedig nincs emiatt nagyon sok angol sub félre fordította még anno őket!

amúgy ne zavarjon hogy a yugioh az eredeti japán mű ahogy a digimon is meg a pokémon is! a japán nevük az eredetű nevük csak akkor még ez nagyon fura volt mert a yugioh az elsők közt volt ami be érkezett nyugatra valamint az angol verziót is kapták meg a magyarok amiben az op/intro is más!

2021. okt. 26. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Megint leírtál egy csomó dolgot ami nemhogy hülyeség de mèg csak a kèrdèshez sincs köze.

Nem is csoda hogy a válaszod èrtèkelèse 18%

Bújj el lúzer xddd

2021. okt. 27. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
inkább te bújjál már el legálisan te csicska mert az egész gyk animés szekciónak ki van a f*sza már veled meg a retardált kérdéseiddel!
2021. okt. 27. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Kèpzeld csak be ,szerencsètlen.

Látom mennyire vannak rám kiakadva xd

Itt tolong mind

De csak úgy szólok hogy mèg mindig a te válaszod èrtèkelèse van szaros 18%on 😉😉

Na de èn kikövetem ezt a kèrdèst szóval pattoghatsz amennyit akarsz mert úgysem fogom látni.

Csao lúzer xd

2021. okt. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!