Van olyan anime, ami annyira sz.r, hogy kínodban csak röhögsz rajta vagy fogod a fejed, de valamiért csak végignézed, mert van valami bája is azért, melyik az?
Olyan, hogy sz.r anime nem létezik. És ez igaz minden más történet mesélő műfajra is.
Legfeljebb az ízlésednek nem megfelelő az alkotás. De az nem jelenti, hogy egyből sz.r is emiatt valami. :)
Szóval maga a kérdés értelmetlen.
Már hogy ne lenne olyan hogy rossz anime. Rengeteg minden mehet rosszul egy anime készítésénél, pont mint egy filmnél is. Vacak, lusta történet, unalmas karakterek, rossz szinkron, nevetséges animáció, amatőr rendezés, vágás, rossz zeneválasztás, és a lista csak megy tovább xdd
Nekem am Evil or Live volt olyan, kérdező. Annyira untam, hogy x2-es sebességen néztem már a felétől, mert akkor még olyan voltam, hogy minden animét be akartam fejezni, akármilyen sz@r is volt xdd Most már úgy vagyok hogy min 3 epizódot nézek meg mielőtt eldöntöm, hogy dobom-e vagy végignézem.
De az, hogy mi jó mi rossz az csak az egyén véleménye. Ami neked rossz az másnak lehet jó. :)
Lehet annak a fajta animének az olyan emberek a célközönsége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!