Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok wattpadon jó...

Ajánlanátok wattpadon jó Bakudeku vagy Tododeku fanfictiont?

Figyelt kérdés

Lehetőleg magyarul, és jó lenne ha nem nyüzsögne a helyesírási hibáktól.

(Légyszi hanyagoljuk az olyan válaszokat hogy; írd be a keresőbe és kidobja, mert én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek melyikeket érdemes elolvasni. Ráadásul annyi van belőlük, hogy eltelne a nap fele míg találnék egy jót.)

Új vagyok wattpadon és nem túl jártas abban, hogy kik akik jól írnak és kik akik inkább még kezdők.

2021. okt. 4. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elnyomott Érzelmek-Bakudeku

Ez egy nagyon jó fanfiction!

2021. okt. 5. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Alapból ha beírod a keresőbe, hogy bakudeku vagy tododeku akkor kidobja azokat amik nagyon jók.
2021. okt. 5. 19:12
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Köszi a választ!❤

#2 Beírtam, de nem mindig a legjobbakat dobja ki a előre. Legalábbis én ezt tapasztaltam.

2021. okt. 6. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Azokat dobja ki először amiken nagy a megtekintésük. És ugye általában azok a jók. Persze nem garantált a jó helyesírás.
2021. okt. 7. 15:23
 5/10 anonim válasza:
100%
Szia! Igazából én mindig csak bakudekut olvasok szóval itt van pár ami nagyon tetszett: Sweet like sugar, secret love, hülye nyomi,taszitás, repulsive attraction, töréspont, bakudeku szösszenetek (ez olyan hogy egy részes bakudeku sztorik). Ezeket ajánlom mert nagyon jók! A tododekut nem kedvelem szóval olyat nem tudok ajánlani de abból is biztos van jó!
2021. okt. 21. 20:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm❤❤
2021. okt. 21. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólok bele de szerintem jobban megéri az egyedi művek olvasása mert így új világokat ismersz meg illetve nagyobb lesz a rálátásod hogy melyik színvonalas alkotásokat érdemes olvasni.
2021. dec. 7. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves #7!

Rengeteget olvasok, ez az egyik legnagyobb hobbim.

Attól még, hogy kíváncsiságból pár fanficbe belepillantok, nem azt jelenti hogy mást soha nem olvasok.

Imádom az egyedi műveket, sőt, a klasszikusokat is! Nagyon sok műfaj érdekel, nem csak a fanfictionok.

A wattpadot azért töltöttem le, mert hallottam hogy itt olyan történeteket is találok, amit a könyvespolcon sosem fogok.

Nem csak ezekből áll az olvasólistám hidd el! :D

(Azért köszönöm a válaszod mert nem tudhattad mindezt és rengeteg olyan velem egykorú van, akik tényleg leragadnak egy fandomnál/sorozatnál/könyvnél és nem nyitnak új dolgok felé.)

2021. dec. 9. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! nem tudom, hogy keresel-e még fanfictionokat, de én ezeket a BakuDeku-kat olvastam, amik nagyon tetszettek ^^:

Everything for You (YamiHikari8 írta)

Védelmező (NMelissza írta, neki több nagyon jó könyve is van, szerintem megérne megnézned azokat is)

amm TodoDeku-t még nem olvastam.. remélem valamelyik elnyeri a tetszésedet :>

2021. dec. 11. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9-es vagyok, kifelejtettem az egyik kedvencemet hehhe:

Egy új élet felé (Zenia-chan írta és két évados)

2021. dec. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!