Ajánlanátok wattpadon jó Bakudeku vagy Tododeku fanfictiont?
Lehetőleg magyarul, és jó lenne ha nem nyüzsögne a helyesírási hibáktól.
(Légyszi hanyagoljuk az olyan válaszokat hogy; írd be a keresőbe és kidobja, mert én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek melyikeket érdemes elolvasni. Ráadásul annyi van belőlük, hogy eltelne a nap fele míg találnék egy jót.)
Új vagyok wattpadon és nem túl jártas abban, hogy kik akik jól írnak és kik akik inkább még kezdők.
Elnyomott Érzelmek-Bakudeku
Ez egy nagyon jó fanfiction!
#1 Köszi a választ!❤
#2 Beírtam, de nem mindig a legjobbakat dobja ki a előre. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Kedves #7!
Rengeteget olvasok, ez az egyik legnagyobb hobbim.
Attól még, hogy kíváncsiságból pár fanficbe belepillantok, nem azt jelenti hogy mást soha nem olvasok.
Imádom az egyedi műveket, sőt, a klasszikusokat is! Nagyon sok műfaj érdekel, nem csak a fanfictionok.
A wattpadot azért töltöttem le, mert hallottam hogy itt olyan történeteket is találok, amit a könyvespolcon sosem fogok.
Nem csak ezekből áll az olvasólistám hidd el! :D
(Azért köszönöm a válaszod mert nem tudhattad mindezt és rengeteg olyan velem egykorú van, akik tényleg leragadnak egy fandomnál/sorozatnál/könyvnél és nem nyitnak új dolgok felé.)
szia! nem tudom, hogy keresel-e még fanfictionokat, de én ezeket a BakuDeku-kat olvastam, amik nagyon tetszettek ^^:
Everything for You (YamiHikari8 írta)
Védelmező (NMelissza írta, neki több nagyon jó könyve is van, szerintem megérne megnézned azokat is)
amm TodoDeku-t még nem olvastam.. remélem valamelyik elnyeri a tetszésedet :>
#9-es vagyok, kifelejtettem az egyik kedvencemet hehhe:
Egy új élet felé (Zenia-chan írta és két évados)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!