Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime karaktert,...

Melyik anime karaktert, karaktereket szereted, kedveled és miért?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Karma Akabane - kedvelem, mert talpraesett, nagyon okos. Habár vannak fura pillanatai, ennek ellenére nagyon szerethető karakter.( Assassination classroom)

Kageyama Tobio - Ő nagy kedvencem. Elején beképzelt, seggfej, de nagyon sokat változik. Nagyon jó nézni , ahogy az anime során mennyit fejlődik és változik.( Haikyuu)

Light Yagami- Őt nagyon sok ok miatt NEM lehet kedvelni. Mégis, valahogy nem tudom őt utálni, attól függetlenül, hogy miket tett. Ő jó ember ( akart) lenni, csak... megőrült.

2021. szept. 27. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Aizawa(BNHA): Aizawat nagyon szeretem, vicces hogy mindig abban a sárga hálózsákban van, annak ellenére hogy sokszor azt mutatja hogy nem érdeklik a dolgok a barátaid és a diákjait bármi áron megvédené.

Gojo(JJK):Szeretem a humorát, sokan mondják hogy idegesítő meg nagy képe van, de ez nem az ő hibája hanem azok az embereké akik körül vették kiskorában. Meg manga olvasóként nagyon tetszett az amikor megőrül és pszhihopata lesz.

Yami(BC):Benne is azt szeretem mint Aizawaban hogy a szeretteit bármi áron megvédi. Nagyon jókat szoktam röhögni azokon amiket mond és tesz. Meg azt imádom hogy viccből mindig meg akar ölni valakit.

Kakashi(Naruto): Kakashinak a titokzatossága fogott meg elösszőr ugyan úgy mint Gojonál. Amikor elmondták az animébem a háttér történetét valahogy mégjobban megszerettem és utánna a többi rész erre csak rá tett egy lapáttal.

Levi(AOT): Imádom amikor ilyen pici és mégis mindenki fél tőle (mondjuk jogosan). Mivel ő az emberiség legerősebb katonája nem szabad hogy érzelmeket mutasson és sokszor sikerül is neki, de amikor látható lesz a szomorúsága főleg a manga végén az valahogy nagyon szívszorító.

Nem tudom miért de ezek a karakterek amikor elösszőr megjelentek az animében valahogy éreztem hogy ők lesznek a kedvenceim.

2021. szept. 27. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Overlord (Anz): egy kicsit pszicho karakter, de legalább vicces.

Overlord (Demiurge): Na ő nyíltan pszichopata, emberi "bárányok" bőrét nyúzza le, hogy abból készítsen papírt. Ettől függetlenül vicces karakter, legalább is nagyon vicces dolgok szoktak történni, ha Ainzzal beszél)

Tanya von Degurechaff (Youja Senki): Bár nem vagyok pszichopata (és szerintem Tanya sem az, annak ellenére, hogy több oldal szerint az), Tanyában és a személyiségjegyeiben teljesen magamra ismerek, én is tisztelem a munkahelyi szabályzatot, és azokat utálom a legjobban, akik azt megteszik, emellett én is lenézem az emberiséget.

(Shana) Shakugan no Shana: egy aranyos tsundere karakter.

Saito (Zero no Tsukaima): viccesebb mint Shana párja, emellett kemény gyerek.

Tan San (Douluo Dalu): kemény karakter, szinte soha nem látom mosolyogni, de egyszer-egyszer sokat változik a külseje.

Dagi (Douluo Dalu): egy kicsit kövér karakter, de nagyon menő, igazi csajozógép, bár a csajok mindig elutasítják. Ettől függetlenül nagyon vicces, az animében ő, és Oszkárral folytatott trollkodás az anime egyik viccfaktorra.

Tachibana Kaede (Angel Beats!): az első részekben nem látszik rajta, de egy nagyon naiv, kedves, de erős karakter. A franc sem tudja, hogy mióta küzd hatalmas ellenszéllel szemben, hogy móresre tanítsa az iskola rendbontóit, de azok még csak meg sem kérdezik az indítékait. Küzdenek ellene, de még arra sem voltak képesek, hogy megtudják a nevét.

Nino-san (Arakawa Under the Bridge): egy nagyon rejtélyes lány (ha az, és nem egy őrült csaj), akiről a II. évad után sem tudtunk meg sokkal többet mint az elején, de annyi biztos, hogy volt olyan időszak, amikor jól élt.

Kappa (Arakawa Under the Bridge): ő is egy nagyon rejtélyes karakter, aki valószínűleg elég nagy hatalommal rendelkezik ahhoz, hogy befolyásolja a törvényhozókat, bár a folyó partján egy őrült békának látszik.

Rikka Takanashi (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!): egy igazán aranyos, vicces, de nagyon gyerekes karakter, aki tényleg elhiszi, hogy a képzelgései valóságosak. Amikor Yuuta ráveszi arra, hogy normálisan éljen, teljesen depresszióssá válik, szóval maga Yuuta bizonyítja be neki azt, hogy nem baj, ha más fajta életet él, mint a szokásos.

2021. szept. 27. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Ennyit írtam, de egyértelműen sokkal több kedvencem van a megnézett 1000+ animéből.
2021. szept. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!