Dragon Ball-nak hány része van?
Azon gondolkoztam hogy elkezdjem e nézni, épp ezért lenne pár kérdésem!
Hány része van?
van e folytatása más címen? pl Narutonak a Shippuden
minden része 20-25 perces? vagy vannak 40-60 perces részek is?
Sima 153 rész
Z 291 rész
GT 64 rész
Super 131 rész (technikailag egy alternatív folytatás a GT helyett)
Így jönnek sorba:
Sima, aztán a Z, után a GT (időrendben).
A Super kihagyható, mert egyáltalán nem szuper.
"A Super kihagyható, mert egyáltalán nem szuper."
Ha valaki a kánoni Dragon Ball történetre kíváncsi, akkor nem hagyható ki a Super, mivel az a hivatalos folytatás.
Jelenleg is megy a Dragon Ball Super, csak nem animében, hanem mangában olvasható a folytatás.
Ami kihagyható, az éppenséggel a Z, mivel durván szét van fillerezve az egész. Helyette ott a Kai, ami jobban igazodik a mangához.
Sőt, szerintem a sima Dragon Ball is kihagyható, mert a fő történet szempontjából nincs sok jelentősége, a Kai elején van belőle egy kis összefoglaló, ami bőven elég. Azt inkább annak ajánlom, akit tényleg érdekel a Dragon Ball világa, és tisztában akar lenni a teljes történettel.
Tehát én a Kérdezőnek azt javasolnám, hogy a Kai-t és a Super-t nézze meg elsőként. Utána van még a Dragon Ball Super Broly is, ami egy movie. Illetve 2022-ben is érkezik egy Super movie, természetesen az is a hivatalos kánon része lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!