Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor fognak angolul megjelenn...

Mikor fognak angolul megjelenni a Tokyo Revengers mangái?

Figyelt kérdés

2021. szept. 19. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nem tudni sajnos, de nagyon sokan várják szóval remélhetőleg hamarosan. A Kodansha forgalmazza és náluk (meg szerintem minden manga nyomtató cégnél) úgy megy, hogy először a digitális verziót adják ki, és ha van rá elég érdeklődő akkor kezdik a nyomtatást. Az anime előtt nyugaton nagyon kevés igény volt rá, de most hogy lement egy egész évad, elég népszerű lett ott is szóval valószínű lassan elkezdik nyomtatni, mert biztos hogy fognak fogyni. Bár nekem az rejtély, hogy hogy van pl Franciaországban nagyobb igény rá mint az USÁban, pontosabban nem is csak ott mert az angolt szinte az egész világ érti, a franciát meg csak a franciák, szóval az nekem értelmezhetetlen hogy hogy van francia nyomtatás de angol nincs.
2021. szept. 19. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan, én is ezt néztem. Még olaszt láttam. Viszont az Amazono én láttam angol köteteket. Ha rákeresel, akkor leírja a japán valamint az angol manga lapjainak számát.Akkor ezek szerint van belőle? Vagy az Amazonról ne rendeljek ilyet?
2021. szept. 20. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a link. Akkor itt ezek nem azok? 22 kötetet mutat eddig,de ugye ennél még több lesz.

2021. szept. 20. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek sajnos csak online kötetek. Szóval ezek már a hivatalos angol fordítással rendelkeznek és valószínű ugyanígy lesz kinyomtatva, de még csak e-bookként kapható.
2021. szept. 20. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Oh igen tényleg. Bocsi,nem vettem észre. Hát reméljük,hogy hamarosan megjelennek.
2021. szept. 20. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!