Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animében csalódtál,...

Melyik animében csalódtál, pedig eleinte tetszett?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Darwin's Game. A feléig jó volt, aztán... nos, dobtam.
2021. szept. 18. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nisekoi
2021. szept. 18. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Fairy tail. Azt hittem ez egy badass battle shounen, látványvilág és zene tekintetében az is, jól épít hangulatot. Sajnos ezeket leszámítva, nem különösebben kecsegtet semmi érdekessel.

Naruto. Az elsőnek és a shippuuden-nek is csak az első fele színvonalas, aztán jön a filler tömkeleg, az érdekes ám kihasználatlan karakterek, plusz az a sok pilot hole. Bár, ha elég figyelmes vagy a pilot hole-okra magad is találsz válaszokat, de attól bosszantóak. Vagy csak én vagyok nagyon szőrszál hasogató.

2021. szept. 18. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fairy Tail szintén.
2021. szept. 18. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tokyo Revengers

13. epizódnál dobtam :<

Nagyon nem örülök, hogy nem tetszik, mert láttam, hogy magasan van értékelve, és sokat vártam tőle.

A főszereplőből lett elegem. Nem bánom, amikor egy főszereplő gyenge, de az csak akkor jó amikor nő is. Kezdet már elegem lenni abból, hogy milyen tehetetlen a csávó. Akkor kezdtem elveszteni a fejem amikor valakit leszúrtak, a gyerek nem tudja, hogy él-, vagy hal-e, de ahelyett, hogy életjelet keresne, vagy, hogy szólna egyáltalán valakinek, csak térdel az ürge fejénél és ordítja a leszúrt nevét, amíg valaki észrevette őket, és megmondta neki hogy mit tegyen xdd

2021. szept. 21. 18:10
 6/8 Prime07 ***** válasza:

Fate Stay night

Egyszerűen beleuntam.

De még egyszer neki akarok kezdeni, lehet végig nézem.

2021. szept. 22. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Attack on Titan, egészen a 3.évad végéig tetszett a 4.évad eleje kicsit fura volt de még az is elment aztán elolvastam a mangát, hát nagyon ki voltam akadva hogy hogyan fejezték be, nem tudom én teljesen kiabrándúltam emiatt pedíg eleinte jól indúlt.
2021. szept. 24. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fairy tail
2021. okt. 29. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!