Melyik animében csalódtál, pedig eleinte tetszett?
Fairy tail. Azt hittem ez egy badass battle shounen, látványvilág és zene tekintetében az is, jól épít hangulatot. Sajnos ezeket leszámítva, nem különösebben kecsegtet semmi érdekessel.
Naruto. Az elsőnek és a shippuuden-nek is csak az első fele színvonalas, aztán jön a filler tömkeleg, az érdekes ám kihasználatlan karakterek, plusz az a sok pilot hole. Bár, ha elég figyelmes vagy a pilot hole-okra magad is találsz válaszokat, de attól bosszantóak. Vagy csak én vagyok nagyon szőrszál hasogató.
Tokyo Revengers
13. epizódnál dobtam :<
Nagyon nem örülök, hogy nem tetszik, mert láttam, hogy magasan van értékelve, és sokat vártam tőle.
A főszereplőből lett elegem. Nem bánom, amikor egy főszereplő gyenge, de az csak akkor jó amikor nő is. Kezdet már elegem lenni abból, hogy milyen tehetetlen a csávó. Akkor kezdtem elveszteni a fejem amikor valakit leszúrtak, a gyerek nem tudja, hogy él-, vagy hal-e, de ahelyett, hogy életjelet keresne, vagy, hogy szólna egyáltalán valakinek, csak térdel az ürge fejénél és ordítja a leszúrt nevét, amíg valaki észrevette őket, és megmondta neki hogy mit tegyen xdd
Fate Stay night
Egyszerűen beleuntam.
De még egyszer neki akarok kezdeni, lehet végig nézem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!