Isekai anime amiben lány a főszereplő?
Figyelt kérdés
Regeteget kerestem de sehol nem kaptam.Honzuki no gekokujou -ot láttam és a Seijo no Maryoku wa Bannou Desu-t is.Ezekhez hasonlót szeretnék.Válaszokat előre is köszi.2021. szept. 15. 17:31
1/11 anonim válasza:
Tenkuu no Escaflowne
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
Genmu Senki Leda
InuYasha
Watashi, Nouryoku wa Heikinchi de tte Itta yo ne!
Elf wo Karu Mono-tachi
Ura Sekai Picnic
2/11 anonim válasza:
Fushigi Yuugi
Juuni Kokuki
Vision of Escaflowne
Inuyasha
3/11 anonim válasza:
I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level (Japanese: スライム倒して300年、知らないうちにレベルMAXになってました, Hepburn: Suraimu Taoshite Sanbyaku-nen, Shiranai Uchi ni Reberu Makkusu ni Nattemashita
4/11 anonim válasza:
Youjo Senki ( [link] bár itt a reinkarnálódó személy egy férfi, csak lányként születik újra egy másik világban, így nem tudom, hogy számít-e.
Akartam írni másokat is, de az előttem írók megelőztek :D
5/11 anonim válasza:
Seijo no Maryoku wa Bannou Desu
6/11 anonim válasza:
Sheng Shi Zhuang Niang
Seijo no Maryoku wa Bannou Desu
Xie Wang Zhui Qi
Meng Qi Shi Shen
Kakuriyo no Yadomeshi
7/11 anonim válasza:
The Demonic King Who Chases His Wife
9/11 anonim válasza:
Magic Knight Rayearth (itt három lány főszereplő van)
10/11 anonim válasza:
A Kakuriyo no Yadomeshi nem isekai anime.
A Majo no Tabitabi sem éppen isekai anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!