Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lightos slice of life animék?

Lightos slice of life animék?

Figyelt kérdés

Legalábbis azt hiszem amit én keresek azt ebbe a kategóriába soroljuk, sziasztok!

Már kicsit besokalltam a mystery, fantasy, különféle shounen animéktől. A napokban egyedül leszek itthon, valamilyen sulis pletykálós szerelmes, stb. animére lennék vevő:D nem túl romantikus, nem ecchi, csak valami lighty anime, amin el lehet nevetgelni, szerethetok a karakterek de azert izgi :) pl. haikyuu, relife

Koszi nagyon :)

#slice of life anime
2021. szept. 8. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Free!, Gin no saji, Grand Blue, Méz és lóhere, Horimiya, Kimi to boku, Kuragehime, Lovely complex, Paradise kiss, Ore monogatari, Orange, Tsuritama, Osomatsu-san, Sakimichi no Apollon

Uchuu senkan Tiramisu, ez egy sci-fi vígjátek, 5-10 perc egy rész.

Nagyon ecchi ellenes vagyok, de a Chio-chan no tsuugakuro engem nagyon elszórakoztatott. Középiskolás kis kockalány, aki javarészt mindig késésben van. Igazából annyi a sztori, hogy iskolába megy és az uton ilyen-olyan dolgok történnek vele. Bugyi, melltartó néha villan, de nincsenek nyálcsorgatós fiúk. Inkább haloványan a leszbikusság felé.

Mushishi - Fantasy, de lassú és nagyon agykikapcsolós, érdemes megnézni.

Beastars - Anthrók vannak benne. Krimi talán a fővonala, de iskolás is, romantikus, akciós is... Nagyon jók a karakterei, érdemes nézni.

Mmm, küldök így adatlapokat, mert könnyebb, mint címeket másolgatni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 8. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket imádom:

Gabriel dropout

Urara Meirochou

2021. szept. 9. 00:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Makiba no Shoujo Katri

Anette

Akage no Anne

Kaze no Shoujo Emily

2021. szept. 9. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Fruits Basket
2021. szept. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!