Más is így van ezzel?
Úgy hogy nem nézel ilyen írásokat ha ennyire a halálod a spoiler.
Engem személy szerint nem zavarnak. Sőt csak jobban meghozzák a kedvet mert a spoiler okán feljön pár kérdés az ember fejében, hogy miért ki és hogyan tette azt amit leírnak.
Meg igazából minden is spoilernek nevezhető, még a főszereplő neve is meg kinézete ha még nem láttad a művet. Legfeljebb a címe az ami nem számít annak.
Én animés mémeket néztem egy ideig. Aztán elrontványozta az egyik éppen nézett animémet az egyik mém, ami miatt elment a kedvem az animétől. Azóta nem nézek ilyen mémeket. Pedig szerettem őket. 😕
Itt gyakorin is elcsíptem már néhány rontványt, de azoknál szerencsére észrevettem, hogy az lesz, és időben abba tudtam hagyni az olvasást.
Tessék, egy rejtett gyöngyszem: Glass no kamen (2005). Ez egy komoly hangvételű shoujo/jousei alkotás.
Ja, ide sem írtam, hogy a Kimi no uso-ról mindenhonnan (ismerősök, facebook, youtube, gyakori, stb., kb. a csapból is Kimi no uso rontványok folytak) annyi rontványt kaptam, hogy bele sem kezdtem, pedig érdekelt eredetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!