Ki a legjobb japán animés zenész/énekes/énekesnő szerinted?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 19:59
1/12 anonim válasza:
Nem énekes hanem együttest mondok, a One ok rock a nagy kedvencem. Ha énekes kell, akkor ennek az énekese. Nézem... Takahiro Moriuchi
2/12 anonim válasza:
nagyon sok jó van! messze erősebb a zene mint pl koreában a koreai pop! (ami egyfajta idol rendszer ez japánban is megtalálható de messze nem olyan kiforrot cserébe a japán pop sokkal erősebb és egyedibb/színesebb)
3/12 anonim válasza:
1
Szintén OOR. 2 koncerten is voltam. :)
A masik kedvenc a Ling Tosite Sigur. Az Unravel c.száma a Tokio Ghoul openingje.
4/12 anonim válasza:
Bump of Chicken banda csinálja szerintem a legjobb zenéket (főleg az anime openingjeik a legjobbak)
5/12 anonim válasza:
Ha animében szerepelnek, akkor a Given nevű banda a Given animéből.
6/12 anonim válasza:
Susumu Hirasawa (de ő nagyrészt nem animékhez csinál zenét)
7/12 anonim válasza:
Nekem Yonezu Kenshi nagy kedvenc :D
10/12 anonim válasza:
Kenshi miért szar? 🙄 Én is szeretem a zenéit. Mindenkinek más a zenei ízlése, attól, mert neked valami nem tetszik, vagy nem a te stílusod, még nem lesz szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!