Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc Attack On...

Gucsti123 kérdése:

Melyik a kedvenc Attack On Titan évadotok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Az elsőt mondanám annak mert akkor még minden egy hatalmas kérdőjel volt a sorozat világával, annak működésével kapcsolatban.

Egyébként megvagyok elégedve mindegyikkel, a maga valóságában egy egyedi anime, várom a következő februárt, hogy miben csúcsosodik ki a történet. :)

2021. aug. 28. 11:04
 2/16 anonim ***** válasza:
17%
1. Aztán egyre gyengébb.
2021. aug. 28. 12:27
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Első. Másodiknak is voltak jó pillanatai, harmadikat már nem is néztem, talán egy részt.
2021. aug. 28. 13:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen 1-2 évad nagyon jó volt

3.már nagyon unalmas lett

4.évad elején azt se tudtam múltban vagy a jelenben játszódik

2021. aug. 28. 13:23
 5/16 A kérdező kommentje:
*jövőben
2021. aug. 28. 13:24
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a negyedik évad tetszett/tetszik a legjobban
2021. aug. 28. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló: én úgy tudom januárban kezdik el sugározni
2021. aug. 28. 15:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is az elsőt mondanám. Ott még nem volt zavaros a sztori, nekem a végére kicsit az lett. Az első évadot nem tudtam abbahagyni, úgy kellett magamra parancsolnom a zsinórban kb kilencedik megnézett rész után hogy csináljak már valami mást is, viszont ez szépen lassan odáig halványult hogy a második évad második felénél több hetet szüneteltettem mire képes voltam folytatni, mert elvesztettem az érdeklődésemet. Az utolsó évadot nem is azért néztem meg mert tényleg élveztem és izgalmas volt, hanem azért mert a végére akartam jutni, túl akartam lenni rajta. Nem mondom hogy rossz mert szerintem az elmúlt pár év egyik legkidolgozottabb és legközkedveltebb animéje, de a harmadik évadtól egy olyan fordulatot vett a sztori ami nekem személy szerint nem annyira tetszett. Nagyon jó történet, csak nem az én világom, nekem nehéz követni és felfogni hogy ki kicsoda meg éppen mi történik.
2021. aug. 28. 15:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3. évad 2. fele a kedvencem. A csata Shiganshinában elképesztő. Amik pedig kiderülnek a világról, azok szerintem nagyon érdekesek, és megérték a várakozást.
2021. aug. 28. 16:40
 10/16 A kérdező kommentje:

az a gond a 3.évadal SZERINTEM, hogy nem titánok ellen harcoltak

1-2.évadban csak titánokkal harcoltak, sok izgalom volt

3.évadban már át vették a szerepet a falakon belüli dolgok a szerepet, ami egész reális, de nem szenteltem volna rá az egész évadot.

2021. aug. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!