Szerintetek Fujiwara Takumi vagy Takahashi Ryosuke a menőbb? *spoiler*
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz kérdés, imádom Takumit, nagy csibész, de szerintem Ryosuke bátya nagyon nyomja a stilót, egyszerűen nagyon dzsana öccse, de ja, ti mit gondoltok, melyikük a menőbb? :D És vajon melyikük gyorsabb? *spoiler* Mert az, hogy Ryosuke kikapott Takumitól, az nem jelenti azt, hogy Takumi jobb versenyző, mert Takumi teljesen vágta Akinát, máshol simán kikapott volna, így is alig nyert, a Final Stage-ben is a másik ugyanolyan csávó ellen, amilyen Ő volt First Stage-ben is csak úgy nyert, hogy szegény Hachiroku motorja beadta az unalmasat. :D#anime #Fujiwara Takumi #Initial D #Takahashi Ryosuke #LazarusXd YouTube Csatornája, Iratkozz fel a legjobb magyar content gyártóra ma! #LazarusXd menőbb, mint Low Elo Challenger, ez már csak természetes!
2021. aug. 27. 22:49
2/4 A kérdező kommentje:
Initial D
2021. aug. 28. 09:37
3/4 anonim válasza:
Mármint *Keisuke bátyja Ryosuke.
Szerintem Ryo a jobb. Ryo alapból veterán versenyző csak abbahagyta a versenyzést mert orvosnak tanul. De végeredményben ő a fő agy az egész sorozatban és a Project D mögött.
Takumi csak egy nagyon tehetséges utcai versenyző. A sorozat végére szerintem már nagyon közel kerül Ryosuke szintjéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!