Van itt olyan, aki látta a Hunter x Hunter (2011)-et????
ezt adom, utolsó. a Hunter x Hunter-nek nagyon jól összerakott erőrendszere és karakterei vannak (oké, pár eléggé hajaz a YuYu Hakushós karakterekre, de mindkettő a mangaka szerzeménye, szóval kvázi megbocsátható —sőt, ha észrevettétek, Levi nagyon hasonlít Feitan-ra, kinézetben és viselkedésben egyaránt).
Az arc-ok nagyon jók és változatosak, és bár igaz, hogy az AOT nem nagyon szólhat másról, mind a titánok/eldiánok/marley-iak elleni harcról, de a Hunter x Hunter-nek sokkal nagyobb a világa, és érdekesebbek is a karakterek (talán a nenjük miatt is). Több az "ilyen is, olyan is" karakter, és számomra több volt benne a meglepetés, mint az AOT-ben.
Plusz, a történet 148 rész után nem áll meg, tulajdonképpen most jönne a világ még nagyobb mértékű növelése, csak sajnos már 1000+ napja nem adtak ki egy fejezetet sem )):
Csak én utálom a HxH mangát? Én is megnéztem az animét aztán elkezdtem olvasni a mangát.
Hát phuuu... milyen kbaszott sok benne az expozíció
Így rohadtul nem tud lekötni. Több a szöveg a lapon mint rajz.
És a rajz sokszor elég kezdetlegesnek tűnik.
Más mangáknál azért egy kicsit letisztítják publikálás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!