Tudnátok az alábbi animékből ajánlani?
Összeírtam pár animét és már egy ideje csak gyűlik, de nem tudok választani, hogy melyiket kezdjem el. Amiket most nézek azok vagy szünetelnek vagy még jönnek ki részei vagy csak simán meguntam őket.Ha valaki látott már az alábbiak közül valamit és tetszett is neki meg tudna egy kis leírást is hozzá írni azt nagyon megköszönném.
Cop Craft
Norn 9
Monster
Majutsu
Big Order
Phantom: Requiem for the Phantom
Blood Lad
Kenja No Mago
Toaru Kagaku no Accelerator
Sakamoto Desu Ga
Horimiya
natsume's book of friends
Angels of Death
Mr Love: Queen's Choice
Kanojo
Fairy Tail
Plunderer
No Game no Life
Cells at work
Try Knight
Kizumonogatari
Ikebukuro West Gate Park
Rascal Does Not Dream for Bunny Girl Senpai
Idolish7
World Tigger
Spirit Chronicles
Deadman Wonderland
Chrome Shelled Regions
Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan
Assassination Classroom
If its for my daughter i'd even defeat a demon lord
Tsuseruze Children
Hyakko
Chainsaw Man
Mushishi
UQ Holder
Non Human Acadamy:extraordinary ones
combatants will be dispatched
Inu x Boku Secret Service
Another
date a live
zero two
hinamatsuri
Our Last Crusade or the Rise of a New World
death parade
hitsugi no chaika
pandora hearts
sacred seven
kaze no stigma
Food wars
Grand blue
kemono jihen
Life Lessons with Uramichi Oniisan
hitori no shita
The Promise Neverland
The Garden of Sinners
Uramichioniisan
Saiki Kusuo no Psi Nan
Wave
Talentess Nana
Orenchi no furo jijou
God eater
Plunderer
Fate
Deca-Dence
The Garden of Words
Tenrou Sirius the Jeager
kenja no mago
Chaos:Child
Re-Main
Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudou Bu
Orenchi no Furo Jijou
Night Head 2041
Accelerator
Heaven's official blessing
Moira no kaikata
D.Gray-man
Tensei Shitara Slime Datta Ken
Demon lord slime
rinne no lagrange
Record of Ragnarok
Young black jack
Milgram
Redo of Healer
Blue Lock
Douluo dalu
Yona of dawn
Ikebukuro West Gate Park
Beyond the Boundary
kyouko suiri
Bocsi hogy valamelyiket kis betűvel írtam:)
Azokat írom, amik nekem különösen tetszettek valamiért:
-Toaru Majutsu no Index+ Railgun ( ez a legjobb szerintem)+ Accelerator meg van pár tartozéka mozifilm, speciálok stb.
-Monogatari sorozat ( kezdheted a 3 mozifilmmel is vagy a Bakemonogatarival, mindegy szerintem)
-Fate széria ( a Zero a legjobb, ezt mindenképp ajánlom, de a Stay night- tal érdemes végignézni úgy tervezz, utána ha röhögni akarsz Fate/ Kaleid Liner Prisma Illya. Ezek minimum.)
-Spirit Chronicles
-Tsuseruze Children
-Kaze no stigma
-Tensei Shitara Slime Datta Ken
-Redo of Healer
Amiket én innen ajánlok:
- Monster
- Another
- Cells at Work
- Night Head 2041 (plusz a régi verzióját a Night Head Genesis-t)
- The Garden of Words (ez amúgy film)
- Pandora Hearts
- Heaven's official blessing
- D.Gray-man
- Douluo Dalu (még jelenleg is fut és nagyon jó)
- Yona of the Dawn
2-es vagyok.
Ha a HOB tetszett, akkor a Mo Dao Zu Shi-t és a Scumbag System-et is ajánlom. Valamint a Thousend Autumns és a The Emperor's Strategy c. donghuákat (kínai anime) is csak ajánlani tudom. :)
Assassination Classroom - Vicces, akciódús, nem túl hosszú, van karakterfejlőfés. Ajánlom.
Death Parade - Elgondolkodtató, meg egy kicsit Death note feelingje van (főleg az elején) a logikázgatás miatt.
Kemono Jihen - Még nem néztem végig, kb a felénél vagyok, de az eddig látottak alapján jóforma. Kicsit másabb mint a legtöbb shounen.
The Promise Neverland - Az első évad jó, de a 2.-at nagyon elcseszték. Ha érdekel az első évad utánni sztori olvasd a mangát. A "sohaországmanga" keresőszóval megtalálod a netem nagyarul. Az első évad ugyanaz mint a manga a 37. fejezet végéig.
Ha ne csesszék el az animét, ezt ajánlanám a legjobban, mert elég szépen felépített világa van, s a karakterek is jól ki vannak dolgozva.
Tenrou Sirius the Jeager - Rövid kis anime. Nekem kicsit felejtős volt, mert semmi olyan nincs benne ami kiemelkedővé tenné.
Heaven's official blessing - A donghua-t nem láttam, de manhua fordítádában részt veszek, konkrétan én tisztítom. Ez a romantikus akcióhiányos shounen-ai nem az én műfajom... De gondolom nem véletlenül került a listádra, szóval egy kis változatosság nem árthat. :)
Tensei Shitara Slime Datta Ken - Ha szereted az ilyen másik világba átkerülős témát, ne hagyd ki.
Nem semmi lista!
A Horimiya azért jó, mert nem úgy működik, mint a műfajában a legtöbb anime, hogy eltelik mit tudom én 13 vagy 24 rész, úgy hogy a főszereplők próbálják kitalálni, hogy mit éreznek a másik iránt. Itt inkább őszintén meg mondják, hogy pozitív párkapcsolatban élnek, és a mellékszereplők is kapnak szerepet, de emiatt a sztori közepén a főszereplők egy kicsit eltűnnek.
A Fairy tail. csak a zenéje meg a látvány miatt volt nagyon szuper, de csak egy közepes alkotás semmit több.
A Kaifuku jutsushi no yarinaoshi (Redo of healer) volt az első OLYAN típusú anime (nem részletezem), amit megnéztem, és az igazat megvallva a 2. rész után már nem volt annyira megrázó, mint amilyennek indult. De a világ érdekes a főszereplő motivációja és tettei közötti ellentétek miatt, pedig még mindig nem tudom, hogy szimpatizálok vele vagy ellene vagyok. Az animáció nem rossz a harcok látványosak, a történet izgalmas.
A Tensei shitara slime datta ken nekem azért jött be, mert jó a humora, a világot egész jól bemutatja és szó szerint építi, lépésről lépésre. A karakterek terén nem annyira nagy szám. A karakterek klisések, és annyira nincsenek kifejtve, de egyik sincs láb alatt, akik gyakrabban kerülnek képernyőre tesznek fontos dolgokat. A látvány elég király lett, a spin-off-ban a Tensura nikki-ben ott már egyszerűbb volt, de ugyanakkor kellemes is. A sztori az 1.évad második felében már egy kicsit light-os lesz, de ami utána történik, az nem semmi. Én csak ajánlani tudom.
A Yakusoko no Neverland-et, csak hallomásból ismerem, amolyan thriller kevéske horror elemmel, király zenével.
7-es, még a Legend of Exorcism / Legend of Tang (mindkét címmel megtalálható) hasonló a Mo Dao-hoz. Szintén BL donghua és már a második évada is kinn van.
3-mas voltam. :)
A BL animék/mangák-hoz is van egy külön listám, úgyhogy majd oda felírom ezt köszi.
Amúgy négy listám van, a sima animék, BL animék, Yaoi mangák meg a sima mangák^_^ meg most nagyon rá vagyok kattanva a fantasy/mágia/természetfeletti mangákra szóval ha tud valaki valami jót mondani azt megköszönném, leírom hogy idáig miket írtam fel
Other world warrior
Omniscient reader's viewpoint
SSS-class Suicide Hero
Solo Spell Caster
The great Mage returns after 4000 years
Return of the frozen player
Return to player
Strongest Abandoned Son
Global martial Arts
Limit Breaker
The Tutorial Tower's Advanced Player
The player that cant
Survival story of a sword king in a fantasy world
Rankers Seconds Life
Nano Machine
Memorize
Kill the Hiro
Lookism
Wind Breaker creator
Ja és a Beginning After the End-et meg a Solo Leaveninget most olvasom. Jézus tudom sokat írok még kérek bocsi(^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!