Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy tetszett a Shadows House?

Hogy tetszett a Shadows House?

Figyelt kérdés
Nekem még csak-csak elment,addig amíg el nem rabolták Emilico-t, viszont onnantól szerintem egy kalap szar az egész. Ráadásul az útsó rész, marha gáz,főleg a vége.

2021. aug. 23. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy rész után kasza.
2021. aug. 23. 06:00
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Eleinte érdekesnek tűnt, de nem tartott soká, hogy csak erőltetve nézzem, ha mar elkezdtem fejezzük be alapon. Nem volt egy Slime, aminél folyton varja a folytatast az ember.
2021. aug. 23. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Kiváló és egyedi alapötlet, de nem igazán tudott az alkotó mit kezdeni vele. Kiaknázatlan az egész, megy az időhúzás és végül sehova nem jut. Mindenesetre nem rossz.
2021. aug. 23. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Eltért a mangától, a manga teljesen máshogy építkezik. Kellett nekik egy lezárás gyorsan, ahonnan esetlegesen tudják folytatni, ha lesz rá lehetőség. De ameddig követte, addig egy jó adaptáció volt:D
2021. aug. 23. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én untam amúgy. Emiliko túl cuki és szent. Ilyen az életben nincs.
2021. aug. 23. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett. De sajnos sok volt benne a túl cuki, meg ilyesmik, amik rontottak az élményen.

Amúgy az elrablás alternatív, ahogy láttam a mangához képest.

Szóval lehet egy próbát megér az eredeti sztori.

2021. aug. 23. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!