Naruto használja Six Path Sage formáját?
ezzel nagyon de nagyon sok vita van mivel kishi nem erősítetett meg semmit sem!!!
mi is a six path sage mode avagy rikudu senjutsu!
a rikudou senjutsu egy olyan forma ami egyesíri hagoromo testi erejét a senjutsuval!
ezt több féle képen is el lehet érni
1. 10 farkú jinchurikijével
2. öröklöd hagoromo testi erejét
3. birtoklod a bijuuk chakráját és rendelkezel senjutuval
jobban meg határozva:
a rikudou senjutsu egy olyan dolog amikor rendelkezel
mind az 5 elemmel
senjutsu chakrával
hatalmas életerővel/testi erővel
akarattal felvértezett chakrával (ez a vörös/bijuu chakra) (egy bizonyos mennyiséggel)
naruto úgy érte el az 5 elemet hogy az összes bijuu át adta a chakrájának egy kisebb részét
képes volt a senjutura és a vörös chakrára is! valamint rendelkezett ashura/hagoromo testével is valamint kurama is vele volt aki megint csak hatalmas életerővel rendelkezik a chakrája miatt!
ezután a rikudou senjutsu hozzá férést ad;
a chakra köpenyhez
a yin-yang elemhez
a gudou damákhoz
felsőbbrendű érzékeléshez
és egy erősebb regeneráló képességhez!
a chakra köpeny az is amit madara viselt az a fehér
mellékesen szerintem a chakra ilyes fajta színei jelképezik hogy ki is használja
pl narutonak azért is sárga/arany színű mivel egy emberi akarat egyesül a chakrával
a bijuuké azért vörös mert ott a bijuuk akarata egyessül vele
az otsotsukik pedig azért viselnek fehér köpenyet mert ott meg az isteni akarat egyessül a chakrával!
na most a lényeg:
mivel naruto kapcsolatban van a bijuukkal valamint azok benne hagyták egy kis szilánkukat (naruto a delta harc során használta a yoton rasenshurikent azaz a lávásat) azaz kell hogy rendelkezzen ezzel a móddal!
valamint mikor simán sage mode-ban van akkor megjelenik a szeme körül a pigmentáció (elszíneződés) !!!
a gudou damak teljesen plot hole!
a gudou damák nem tudnak újra termelődni! sokan arra fogják hogy naruto elvesztette őket a harc során ugye párat ott hagyott kaguya dimenziójában!
viszont sasuke harc során még marad neki 3!!! és csak a sima susanoo nyilakat hárította el vele! utána naruto csak félre ugrott de még a kurama mode-ban is meg volt neki!!!
szóval ha 6-ot el is vesztett akkor is kell hogy legyen 3 neki!!!
a last movie pedig vétett 1-2 hibát!
sasuke is rinnegan nélkül jelent meg a meteor részletnél pedig nem tudja kikapcsolni a rinnegant!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dw97K-8z3zM&t=142s
11:30 nál pont ott van még 3 gudou dama!!!
szóval totál plot hole!!!
1#
Na hát én is ugyan ezt mondtam csak te jobban kifejteted :D
5 nem hiszem hogy elvesztette! amit küldtem linket ott a végső sasuke harcnál végig nála van mikor kilép a módból azaz lemerül a chakrája akkor nincs már ott ami teljesen okés!
toneri harc során max azért nem használja mert teljesen felesleges toneri képes megint csak rá emiatt a gömbök egyszerű gömbök
delta harc során miért nem használtA? arra én is kiváncsi vagyok...
habár a toneris ok sem ok igazából!
egyszerűen kiírták minden magyarázat nélkül! sajnos ez az igazság... :(
6#
Hát jah én is erre tudok tippelni pedig a Jigenes harcnál nagyon jól jöhetett volna most azon gondolkodom hogy Jigen képes lenne át törni a godoudamakat ugye nem képes senjutsura egy esélye van a túlzott fizikai erő
ugye (8kapu)Gai is át törte túlzott fizikai erővel és ha jigen 100M ki rúgta sasuket a sunaooból akkor rendelkeznie kellene túlzót fizikai erővel
7 elvileg az otsotsukik rendelkeznek senjutsuval! nem tanult formával hanem a chakra gyümölcsök által!
hasonló eset lehet náluk mint jugo-nál azaz automatikusan szívják be
mert pl kaguya is megalkotott egy bazi nagyot
ahogy obito is
pont a fehér köpenyek amiket meséltem! hiába hogy szilárd alakú az csak azt jelenti hogy sokkal stabilabb és sűrűbb! nézd meg narutonál is a végső sasuke harc során csak a ruhája és haja változott (a mostani max azért van mert meg kapta kurama teljes felét több chakra van amit nehezebben tud sűríteni)
viszont lehet látni mikor madara meg kapja az erőt a fehér köpeny vége még lángol mikor a teljes rinnegant is megszerzi akkor már nem lángol!
nem teljes köpeny
teljes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!