Milyen animés fantáziálásod van?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 11:18
1/6 anonim válasza:
Mármint? Valami konkrétumot írj mert nem ertem mire is gondolsz pontosan
2/6 A kérdező kommentje:
Bármilyen fantáziálás például kedvenc szereplőddel.
2021. aug. 19. 16:57
3/6 Thunderfairy válasza:
Nekem az hogy elképzelem magam mint anime karakter és képes vagyok a pyrokinézisre. Tehát egy tűz tipusú harcos vagyok és nem létező karakter, hanem magamat képzelem bele ezzel a képességgel mindenféle világba.
4/6 anonim válasza:
Én általában egy teljesen új karaktert találok ki a történetbe általában orvos, mert az sokszor "hiányzik"
5/6 anonim válasza:
A saját karakteremet képzelem el különféle szituációkban. Ha meg elszabadul a fantáziám, akkor néha elképzelek amolyan crossovereket is, ahol a saját karakterem más animék karaktereivel találkozik.
6/6 anonim válasza:
Én saját magam lennék csak Hermione névvel és a barátnőim is bennelennének és lenne szupererőnk és az erőnkhöz kapcsolódóan állatunk is nekem cicám lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!