Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Death Note-hoz hasonló anime?

Death Note-hoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Magyar felirattal vagy szinkronnal

2021. aug. 18. 01:06
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Code Geass

Monster

The Promised Neverland

Inuyashiki

Death Parade

Terror in Resonance

2021. aug. 18. 01:45
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Code Geass-t én is ajánlom. Kb ugyanaz a sztori, csak szerintem (nyilván szubjektív vélemény), sokkal jobb. Ugyanúgy van magas intelligenciájú, 17 éves antihős főszereplő, van forradalom, van minden, csak sokkal drámaibb, komolyabb és nehezebben emészthető. Megtépázza a lelket, és csak úgy tudom ajánlani, ha szereted a nagyon elgodnolkodtató műveket.

Yuukoku no Moriarty, szintén hasonlít a DN-re abból a szempontból, hogy a főhőse egy zseni, aki a gonoszságot elpusztítandó a törvény másik oldalán kezd tevékenykedni, de ez mind stílusban, mind hangulatban nagyon más. Ahogy a címéből sejthető, Sherlock Holmes világában játszódik, szóval 1800-as évek Londonja a helyszín. Szintén nagyszerű mű, könnyebb emészteni, mint a fentit, könnyebb befogadni, de jól meg van ez is írva. Én ajánlom. :D

2021. aug. 18. 01:53
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Előző vagyok, itt egy Code Geass-Death Note összehasonlító videó, mindenképp nézd meg, és utána döntsd el, hogy érdkel-e az anime. https://www.youtube.com/watch?v=fl_CSk3AKQc
2021. aug. 18. 01:54
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Inuyashiki

Monster

2021. aug. 18. 04:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. aug. 18. 05:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Monster

Detective Conan

Zankyou no Terror

2021. aug. 18. 06:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ghost hound ugyan úgy nyomás alatt tartja az embert.
2021. aug. 18. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:
A Code: Breaker főszereplője tiszta Light, legalábbis számomra
2021. aug. 18. 09:01
 9/9 anonim válasza:
66%

Manapság már nem csinálnak ilyen animéket sajnos.

A Death Note miatt is rengeteg botrány volt, hogy ártalmas a gyerekeknek, több helyen be is tiltották.

2021. aug. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!