Hol tudom megnézni a Boku no Pico-t legálisan, magyar felirattal?
Amúgy #4esel egyetértek.
Ha a korát meg a műfaját nézem, akkor azt mondom, hogy helytálló anime. Szép a grafika (kor!), jók a karakterek, tipikus kíváncsi gyerekek, van benne totál lány, fiúslány vagy lányosfiú, meg határozottan fiú, kevés felnőtt, de mindkét nemből pedofilkodnak, könnyen befogadható történet, hangsúlyos kamatyjelenetek.
Ja, tehát ha olyan vagy, aki szereti anime kisfiúkra rázni a huncutját, akkor nézd meg, tökjó.
Ha meg nem vagy olyan, kerüld a shoutacont meg a lolicont, meg az ecchiket és nézz valami jó seinent.
Amúgy tőlem nagyon távol áll az ilyesmi, de engem nem akasztott ki, sokkal durvább vagy cringebb animék léteznek ennél.
Engem ebben csak az akasztott ki, hogy a felnőtt nő, amint meglátta a két egymást szopkodó kisfiút (az egyik ráadás' talán még az öccse is), az volt a reakciója, hogy el kezdett maszturbálni. 🤦🏻♀️ Vaaa.
De amúgy nem egy gyomorforgató vagy agyrohasztó valami, nem értem mi ez a nagy felfújás.
"mindkét nemből pedofilkodnak, könnyen befogadható történet"
Akármilyen mennyiségű és bármilyen nemű pedofilkodás gyomorforgató. Veled sincs valami rendben.
Na, 8as miért nincs velem minden rendben? Mert képes vagyok objektíven nézni valamit és nem a saját ízlésemhez viszonyítani? :D
Ezt a mondatot had emeljem ki válaszként: "Amúgy tőlem távol áll az ilyesmi,"
És ja, a pedofilkodás gyomorforgató. Írtam is, hogy kiakasztott, hogy a nő mit csinált. Nem ért a gyerekekhez, persze, de annyira eltér a normális reakciótól ilyen szituban, hogy helyben kihullott a hajam.
A többi nekem a "jóvan" kategória, hisz tudtam, hogy egy pedofilkodós animéhez ültem le. 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!