Aki több animét néz egyszerre, akár 20-30 at is vagy többet,milyen módszerrel szokásod megjegyezni, hogy melyik animénél éppen hol tartasz, nem zavarodsz bele?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 20:56
1/13 anonim válasza:
Régen csináltam ezt, amikor több idő volt. Szerintem a legtöbb animés adatbázisban lehet jelölni, hol jársz, illetve én mai napig is így követem az animéket. Amúgy érdekes módon sokszor jobban megjegyeztem, mi történt a korábbi részekben, mint most, mikor egyszerre csak egy animét nézek :')
2/13 anonim válasza:
Én sorozatokat, animéket, doramákat is nézek, jelölöm snitten, MAL-en és MDL-en is XD szóval mindenhol is vezetek mindent, hogy nehogy elveszítsem a fonalat:D plusz snitten lehet írni jegyzetet a részekhez, szóval max oda leírok pár dolgot, hogy tudjam mizu, hol tart az adott mű.
3/13 anonim válasza:
MAL megjegyzi nekem, szóval nem kell fejben tartanom semmit.
4/13 anonim válasza:
ez beteges szerintem. nézz 2-t vagy 3-at, de ennyinek már mi értelme?
7/13 Hintalow válasza:
Hát szerintem azt nem igazán lehet èlvezni/követni.
Huszonpárève nèzek animèt, ès mindig is csak egy sorozatot nèztem egyszerre :) pedig már valahol 800-1000 között járok számban 🤷
8/13 anonim válasza:
Ilyen a memóriám. 🤷♂️ Max. néha visszanézek pár részt.
9/13 anonim válasza:
Vagy a böngészőn könyvjelzőzöd az éppen megnézett részt, vagy sorozatbaráton nézed ahol tudod figyelésre tenni a sorozatot és email kapsz az új részekről, láttamozni a részeket, kedvencezni a részeket.
10/13 anonim válasza:
Anilist, Snitt.
Mondjuk én egyszerre max. két animét nézek + pár hétben futót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!