Milyen magyar feliratú yaoi, shonen v Bl mangát ajanlanatok ezekkel a feltételekkel? Többi lent:
Tehát:
Mindenképp magyar felirat legyen hozzá , és jó lenne ha be lenne fejezve.
NE legyen tragikus dráma amimben valamelyik főszereplő meghal!
Ne legyen vérfertőző kapcsolatú.
Sok humor , sok cuki jelenet.
Esetleg izgi fordulatos törtenet.
A semének sokszor kell fegyelmeznie az ukét (vicces formában).
Ne legyen túl sok "yaois" jelent.
Az ilye Yenki és fejebbvalója témájuakat is bírom.
Amit imádtam korábban hasonlót keresek:
Haru wo deiteita
19days
Super Lovers
Kicsit a Junjo romantick amiben a mangaszerkeztő barnahajú és fekete hajú főnöke van (annak grafikája azért nem tetszet).
Kb az összes animét ova-t láttam már ami Bl, ShoenAi most mangára lennék kiváncsi.
A féntrkkel ellentétben jobban szeretem ha párok közel egykoruak, vagy legalább 18+ az uke.
NAGYON KÖSZI ha segitesz!
Oké oké , de tudsz olyat ajánlani ezekről az oldaról amit keresek/leírtam.
Ismerem mar regisztem is ezekre sz oldalakra:).
Az elöző a 10esnek szólt.
12ES
Ez most kivétel volt igen , írtál azert mellé azt köszönöm.
Ez mindenkihez szólt, nem neked!
Igen, már ajánlottam 3at is .-.
Esetleg még ott van a here u are
16os.
Elitelem a pedofiliát.
De mind tudjuk, nem vérszerinti testverek, ráadasul Haru megvárja amig Ren18+lesz es cdak azután akarna tőle többet.
Mivel nem annyira felháboritó ezek mellet a tények mellett, gyönyörű a grafika, tök jó párbeszedek, jó a humora jók a zenék.
Hát ezért.
Nem itélhetünk el senkit amiatt amit néz, az még nem jelenti aut, hogy ahhoz vonzodík vagy bármi baja van...
Ezt nem írtam hozzá a fentiekkel ellentétben említésrmhez és már itt is van a megjegyzés...hát igen..:-/
Amúgy egymásnak ellentmondó a mondatod X):
" a super lovers pont hogy vérfertőzéses. Oké, nem szó szerint mert nem vérszerinti testvérek".
ÉN is írtam,(megicsak) hogy a fentiekkel ellentétben jobban szeretem az egykorú párokat.
Mivel nem egy durva yaoi volta Superlovers, hanem enyhébb és a fenti okok, ezert tetszett.
Szerintem akkor ezt itt most zárjuk is le.
16-os, csak mostohatesók, tehát nem számít igazán vérfertőzésnek a kapcsolatuk.
A Here U Are meg zseniális, most olvasom és nagyon tetszik. Bár YuYang néha picit irritáló, de érthetőek az indítékai. Plusz nem is csak egy páros van benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!