Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen magyar feliratú yaoi,...

Milyen magyar feliratú yaoi, shonen v Bl mangát ajanlanatok ezekkel a feltételekkel? Többi lent:

Figyelt kérdés

Tehát:

Mindenképp magyar felirat legyen hozzá , és jó lenne ha be lenne fejezve.

NE legyen tragikus dráma amimben valamelyik főszereplő meghal!

Ne legyen vérfertőző kapcsolatú.

Sok humor , sok cuki jelenet.

Esetleg izgi fordulatos törtenet.

A semének sokszor kell fegyelmeznie az ukét (vicces formában).

Ne legyen túl sok "yaois" jelent.

Az ilye Yenki és fejebbvalója témájuakat is bírom.

Amit imádtam korábban hasonlót keresek:

Haru wo deiteita

19days

Super Lovers

Kicsit a Junjo romantick amiben a mangaszerkeztő barnahajú és fekete hajú főnöke van (annak grafikája azért nem tetszet).

Kb az összes animét ova-t láttam már ami Bl, ShoenAi most mangára lennék kiváncsi.

A féntrkkel ellentétben jobban szeretem ha párok közel egykoruak, vagy legalább 18+ az uke.

NAGYON KÖSZI ha segitesz!

2021. aug. 11. 02:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Igen, lett írva, hogy keress magadtól, de közben ajánlást is kaptál, nem kell egyből felkapnod a vizet valamin, ami nem tetszik, ha jószándékkal próbálnak hozzád állni
2021. aug. 11. 13:39
 12/19 A kérdező kommentje:

Oké oké , de tudsz olyat ajánlani ezekről az oldaról amit keresek/leírtam.

Ismerem mar regisztem is ezekre sz oldalakra:).

2021. aug. 11. 13:44
 13/19 A kérdező kommentje:

Az elöző a 10esnek szólt.

12ES

Ez most kivétel volt igen , írtál azert mellé azt köszönöm.

Ez mindenkihez szólt, nem neked!

2021. aug. 11. 13:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, már ajánlottam 3at is .-.

Esetleg még ott van a here u are

2021. aug. 11. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
(Később láttam, hogy a 10esnek szólt, addig elküldtem)
2021. aug. 11. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy ez off de a super lovers pont hogy vérfertőzéses. Oké, nem szó szerint mert nem vérszerinti testvérek, de akkor is fivérekként nőttek fel és nagyon beteg szerintem. Bocs hogy ebbe belekötök ahelyett hogy ajánlanék valamit de nem igazán értem, hogy hogy tetszhetett neked a super lovers ha nem akarsz vérfertőzéses animét nézni vagy mangát olvasni :D
2021. aug. 11. 22:25
 17/19 A kérdező kommentje:

16os.

Elitelem a pedofiliát.

De mind tudjuk, nem vérszerinti testverek, ráadasul Haru megvárja amig Ren18+lesz es cdak azután akarna tőle többet.

Mivel nem annyira felháboritó ezek mellet a tények mellett, gyönyörű a grafika, tök jó párbeszedek, jó a humora jók a zenék.

Hát ezért.

Nem itélhetünk el senkit amiatt amit néz, az még nem jelenti aut, hogy ahhoz vonzodík vagy bármi baja van...

Ezt nem írtam hozzá a fentiekkel ellentétben említésrmhez és már itt is van a megjegyzés...hát igen..:-/

2021. aug. 12. 11:05
 18/19 A kérdező kommentje:

Amúgy egymásnak ellentmondó a mondatod X):

" a super lovers pont hogy vérfertőzéses. Oké, nem szó szerint mert nem vérszerinti testvérek".

ÉN is írtam,(megicsak) hogy a fentiekkel ellentétben jobban szeretem az egykorú párokat.

Mivel nem egy durva yaoi volta Superlovers, hanem enyhébb és a fenti okok, ezert tetszett.

Szerintem akkor ezt itt most zárjuk is le.

2021. aug. 12. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:

16-os, csak mostohatesók, tehát nem számít igazán vérfertőzésnek a kapcsolatuk.

A Here U Are meg zseniális, most olvasom és nagyon tetszik. Bár YuYang néha picit irritáló, de érthetőek az indítékai. Plusz nem is csak egy páros van benne. :)

2021. aug. 12. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!