Ajánlanátok, hasonló animéket, mint pl. Fairy tail, Ao no exorcist, Inuyasha, Jujutsu kaisen?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 18:20
1/10 anonim válasza:
Miben hasonlítsanak? A Shounen besorolásban? Mert címekből nem tudjuk, hogy milyen szempontok alapján akarod, hogy hasonlítson az ajánlat.
2/10 anonim válasza:
Fushigi Yuugi
Vision of Escaflowne
Magi
Juuni Kokuki
3/10 anonim válasza:
1-es, az Inuyasha amúgy pont shoujo anime.
4/10 anonim válasza:
Az shoujo anime? Az alapján amit hallottam inkább mondtam volna shounen-nek.
5/10 A kérdező kommentje:
#1 Nem úgy értettem, hogy a fel sorolták a hasonlóak, hanem, csak példákat soroltam fel, hogy milyen témában keresek ajánlatokat, amihez hasonlitsanak...stb.
#2 Neked köszönöm szépen :)
2021. aug. 9. 21:09
6/10 anonim válasza:
3 az inuyasha shounen... a manga sokkal brutálisabb és lehet hogy kagome háromszöge bezavarja az értelmezést de kökemény shounen
7/10 anonim válasza:
One piece
Black butler
Code Giess
Yashahime (az Imuyasha folytatása)
Bungo Stay Dogs
No game no life
Noragami
8/10 anonim válasza:
6-os, Shoujo animében és mangában sem csak cuki romantikus van. Vannak elég durva Shoujo mangák is, csak ritkábbak. Az Inuyasha is ilyen.
10/10 anonim válasza:
Bleach. Örök kedvencem, egyszerűen megunhatatlan, és még a mai napig libabőrös leszek egyes jelenetektől. Sőt már hivatalosan is visszatér az anime 2021-22-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!