Crunchyroll oldalon milyen animéket érdemes nézni?
Ez az oldal szimpatikus nekem nagyon és itt talátlam több kedvenc animét is és szeretnék még több ilyen félét nézni ami ezen az oldalon megtalálható.
Ezeket néztem eddig: Hitoribocchi, Kiniro Mosaic, Strawberry Panic (ezt nem itt de ez is kedvenc). Szóval ilyesmi animéket néznék amik ilyen kellemes slice-of-life dolog és csak lány szereplős. Nem kell hogy yuri legyen sőt jó lenne ha nem lenne benne szexuális szálak. Tehát mint a Hitoribocchi vagy a kinmoza stílus. Ezeket imádtam és lefogltalt sokáig. Persze jó lenne ha lenne rajta engsub mert nélküle nem tudom megnézni :D. Szóval aki ismeri az oldalt, ajánlana pár ilyen animét? Néztem amúgy a recommended résznél néhányat is de nem nyerte el a tetszésemet. Egyikre azt hittem jó lesz ami hasonlít a hitoribocchira de nagyon erőltetetten szexuális lett és az nem jó. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!