Hogyan tudok Uraharashop-on animet nézni?
Bejelentkeztem, de nem találom hogyan lehet.
Bocsánat nem nagyon értek ilyen dolgokhoz, de örülnék, ha valaki segítene. <3
#1 Már ha fent van náluk az a mű amit keresel.
Amúgy bejelentkezés után nem nehéz megtalálni a kereső felületet. Eléggé nyilvánvaló kinézete van. :)
Őszintén nagyon kutya egy csapat vette át a helyét! Nem azert de egyszerűen nem engedik feltölteni amit le fordítottak csak hónapokkal utána viszont egy qurva normális lejátszót nem képesek az oldalunkra tenni (ja ahhoz már nem elég az angol tudás…!)
Nem azert oke ingyen csinálják habár reklámokkal tudnak pénzt keresni az indan is ha jól tudom de még is sir a szájuk + elég sokan támogatják őket!
Ők maguk is fel tölthetnék a videokat indara
Ertem én kell a ripacskodas amugy csak mellékesen nagyon sokan nem ismerik az oldalt pont emiatt!!! Régebben én is feltöltöttem par videót ja + nekem is kellett bele égetnen a feliratot nem a nezettsegert csináltam hanem hogy mások is meg tudjak nézni főleg akik nem értenek hozzá! Erre le lett törölve az egész külön irtak hogy hát ezt így nem lehet engedélyt kell kérni… mire is? Mert illegálisan fel töltenek olyan tartalmakat amik adó kötelesek???
De ha még engedély oke… de basszus qurva sok munkát töröltek le amit csináltam valami 200 részt feltöltöttem már (sehol máshol nem voltak azok az animék) és akkor még benyögték hogy csak rá 1 hónapra lehet az új részeket…
Tényleg nem azert fiatalabb voltam még anno nem tudtam ezeket a jogokat ma már szépen be jelenthetnének őket azt akkor kapnának jó kis büntetést de nem vagyok kutya 😅
Ez csak egy jó kis story volt hogy mekkora kutya csapat vette át a helyet!
- nincs normális lejátszási lehetőség
- ripacskodnak
- nagyon sok ember nem tudja hogy van oldaluk senki sem tölti fel a videóit míg érdekes módon naruto-kun kiseki guddo basszus egybol engedik!!!
Itt nem a csapat engedélyétől függ. Hanem elvileg az indavideo szereti a friss premierű animéket letörölni egy adott időkorláton belül. Mondjuk ha japánban elsején kijön a rész akkor nem tudom hány napig csak úgy teheted fel, hogy nagy eséllyel letörlik. És gondolom nem akarnak kockáztatni.
A többi dologról meg sajnos nem tudok mit mondani.
Ez nem igaz 4-es! Nézd meg a naruto-kun munkáit vagy pedig ami volt jujutsu speedrun-os fordítás!!!
Semmi köze nincs ehhez! Sőt nekem meg is irtak csak azert mert különben nem látogassák az oldalt de hat pont emiatt nem fogjak látogatni mert a kutya nem tudja hogy léteznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!