A Gintama legújjabb filmje a The Final lement már idén Japánban vagy elhalasztották a Covid miatt?
Csak mert a héten láttam egy újjabb előzetest belőle pediv már Januárban megjelent tudtommal...
De persze sokkal jobban érdekel az Uraharán kívűl tervezi valaki lefordítani a filmet vagy folytatani a sima részeket a 355.résztől az animét?
Angolul nem tudom nézni mert nem tudok..
Már rég benne volt a japán mozikban, most meg a világ többi részén lévő mozikba került be a film.
Kétlem, hogy bárki le fogja fordítani, nem valami népszerű anime a magyarok körében.
Ha angolul nem tudod megnézni nézd meg bármilyen másik nyelven.
Angol felirattal.nem tudom megnézni...
Amúgy az Uraharashop fogja de kitudja mikor....
Amúgy miért nem népszerű?
Ezt nem tudom megérteni (én sem szeretem túlzottan ha narrálják a vicces jelenetett amit épp látnak, meg túl sokk tudd lenni az indokolatlan pucérkodás de ezeken kívűl tök jó shonen buttle és parodia anime :D
Nem az angol az egyetlen nyelv, nézd meg németül, franciául, oroszul vagy tudom is én milyen nyelven.
Igen, tudom hogy az Uraharashop régebben tervezte, de ha annyira le akarnák fordítani már megtették volna, hisz, már egy jó ideje elérhető a film. Persze van rá esély, hogy egyszer majd erre is időd szakítanak, de én nem reménykedem annyira, bár én is örülnék egy magyar feliratnak, mert a pocsék angol tudásom miatt volt egy-két poén amit nem értettem.
Valószínűleg több ok is van amiért nem népszerű pl.:
Nincs hozzá szinkron. Egy csomó átlagos anime csak a szinkronnak köszönheti azt, hogy sokan tudnak a létezéséről.
Hosszú. Sokaknak nincs türelme/ideje, hogy egy iyen hosszúságú sorozatot végignézzenek.
Az első két epizód láttán rögtön elmegy a kedvük tőle, mert legtöbb esetben az ember nem keres rá, hogy filler-e az első két epizód és ha az első két epizódot túl is élik, akkor is csak lassacskán indul be a sorozat.
Nem kezdőknek való. Tele van utalásokkal amiket, ha nem értesz akkor teljes epizódok válhatnak unalmassá (pl.: az Ultramant parodizáló epizód)
Egy shounen animét vártak.
Egyszerűen nem jön be nekik az anime humora.
Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Eh...nyílván ha tudnék más nyelven akkod nem írtam volna ki a kérdést...
Különben is az animék valahogy minden más nyelven (max a magyar szinkron) borzalmasak/élvezhetetlenek...
A Gintama, az 1.évadig van angolul más nyelven nincs max tagalot/indonez v milyen nyelven elérhető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!